Μειωμένα κατά 4% θα είναι τα τέλη ύδρευσης για το 2017 στις καταναλώσεις μέχρι 80 κυβικά σύμφωνα με την εισήγηση που έρχεται προς ψήφιση στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ μεθαύριο Τετάρτη.  Ως πάγιο για μηδενικές καταναλώσεις που αφορούν τους καταναλωτές του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Βόλου-Ν.Ιωνίας-Αισωνίας, καθορίζονται στο ποσό των 8,40 € για την ύδρευση και 3,64 € για την αποχέτευση. Για τις περιφερειακές ενότητες το πάγιο για μηδενικές καταναλώσεις καθορίζεται στην Α ζώνη σε 5,40 € για την ύδρευση και σε 3,28€ για την αποχέτευση, ενώ στη Β΄ ζώνη σε 7,20 € για την ύδρευση και σε 3,28€ για την αποχέτευση.

Το δικαίωμα για εγκατάσταση υδρομέτρου επί υφισταμένης παροχής νερού ορίζεται σε 120 ευρώ παροχή πλέον ΦΠΑ ανεξαρτήτως της διαμέτρου του υδρομέτρου σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Καλλικρατικού Δήμου

Δείτε αναλυτικά τα τέλη ύδρευσης αποχέτευσης ανά ζώνη και ανά δημοτική ενότητα

Παρέχεται έκπτωση της τάξης του 50% στην κλίμακα του οικιακού τιμολογίου για ιδρύματα της πόλης, το Νοσοκομείο και τα Σφαγεία του Βόλου. Επίσης προβλέπεται μείωση τελών κατά 90% στα πρώτα πενήντα κυβικά κατανάλωσης νερού των άπορων πολιτών σε κατάσταση πλήρους ένδειας και 60% μείωση στα πρώτα 50 κυβικά κατανάλωσης νερού για άτομα με αναπηρία από 80% και πάνω. Μείωση 50% στα τέλη για τα πρώτα πενήντα κυβικά προτείνεται για άτομα με αναπηρία 67% και πάνω.

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο: