Τα θερμότατα συλλυπητήρια στην σύζυγο του εκλιπόντος πανεπιστημιακού Στέριου Φασουλάκη εκφράζει το Εφορευτικό Συμβούλιο της Βιβλιοθήκης ΚΟΡΑΗ που αποφάσισε αντί στεφάνου να δοθούν τα χρήματα για τη συντήρηση ενός παλαίτυπου της Βιβλιοθήκης, επίσης να πραγματοποιηθεί ημερίδα για το έργο και την προσωπικότητά του εκλιπόντος και να ονομασθεί μία αίθουσα της Βιβλιοθήκης ΚΟΡΑΗ, «Αίθουσα Στέριου Φασουλάκη».


Τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του διακεκριμένου συμπατριώτη μας Καθηγητή Στέριου Φασουλάκη, εκφράζει και ο Σύλλογος Φίλων της Βιβλιοθήκης Κοραή Χίου.
Μεταξύ άλλων σημειώνει ότι ο Καθηγητής Στέριος Φασουλάκης συνέβαλε καθοριστικά στην ανάδειξη του πλούτου της Βιβλιοθήκης Κοραή με πολυάριθμες έρευνες, μελέτες, εκδόσεις και επιστημονικές ανακοινώσεις. Υπήρξε σταθερός συνεργάτης και αρωγός του Συλλόγου με τελευταία συνεργασία την επιμέλεια των πρόσφατων εκδόσεων του «Το τέλος του χρόνου» και «Αρχαιολογία της Χίου» το 2017.
Στη μνήμη του θα διατεθεί το ποσό των 100 € στο Σύλλογο Δασκάλων & Νηπιαγωγών Χίου «Αδαμάντιος Κοραής» για την αγορά εκπαιδευτικών υλικών για την εκπαίδευση παιδιών προσφύγων.
Στο θλιβερό άγγελμα του θανάτου του σημαντικού Χιώτη πνευματικού ανθρώπου Στέριου Φασουλάκη, η Σχολή Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια και αποστέλλει συλλυπητήρια στους οικείους του.

 

 

Μοιράσου το άρθρο: