Ο Φορέας Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις του 2ου ERESSOS LAVA WKND Run+ Bike το οποίο επιστρέφει ανανεωμένο με πλούσιες δραστηριότητες που περιλαμβάνουν αγώνες για αθλητές ορεινού τρεξίματος και ποδηλασίας, παιγνίδια και αγωνίσματα για παιδιά ηλικίας μέχρι 14 ετών.
Φέτος για πρώτη χρονιά όλη η οικογένεια μπορεί να απολαύσει την φθινοπωρινή φύση και τον πολιτισμό της Ερεσού ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΡΕΣΙΑΣ, στα πλαίσια του ERESSOS LAVA WKND σε ημερήσιες και απογευματινές πεζοπορίες στην πρόσφατα σηματοδοτημένη κυκλική διαδρομή «Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΤΗΣ ΕΡΕΣΟΥ”. Βιωματικές εμπειρίες στην μοναδική ηφαιστιογενή τοπογραφία της Δυτικής Λέσβου, ανάμεσα στην πλούσια χλωρίδα και πανίδα, την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, τις αρχαιότητες, τους ήχους και τις μυρουδιές του τόπου. 22 – 23/09/2018
Μην χάσετε το Σάββατο 22/09/2018 στις 13:00 την δωρεάν ξενάγηση στην αρχαιολογική συλλογή της Ερεσού. – Η ξενάγηση είναι στα ελληνικά και δεν περιλαμβάνει το εισιτήριο του μουσείου.
Πλήρες πρόγραμμα των δράσεων του 2ου ERESSOS LAVA WKND στην ιστοσελίδα του Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού www.eressos-lesvos.gr και στην σελίδα του Φορέα στο Facebook: ERESSOS LESVOS
Ο Φορέας Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού διοργανώνει κάθε χρόνο το ERESSOS LAVA WKND με στόχο την δυναμική προβολή και την καθιέρωση της Ερεσού ως πεζοπορικό και ποδηλατικό προορισμό.
Το 2ο ERESSOS LAVA WKND Run+ Bike είναι συνδιοργάνωση του Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, την υποστήριξη του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου και της ΕΤΑΛ Α.Ε. – προγράμματα Fit On Olive Trails και CLLD/LEADER Λέσβου ΠΑΑ 2014-2020.
Οι παράλληλες δράσεις ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΡΕΣΙΑΣ γίνονται σε συνεργασία με τον Ορειβατικό, Πεζοπορικό Σύλλογο Λέσβου “ΟΡΕΙΑΣ”.

Μοιράσου το άρθρο: