Το Τμήμα Επιστήμης τροφίμων & Διατροφής (Τ.Ε.Τ.Δ.) του Πανεπιστημίου Αιγαίου βραβεύεται για 7η συνεχή χρονιά! Με το βραβείο «ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ», στον Ευρωπαϊκό φοιτητικό διαγωνισμό οικολογικών, καινοτόμων τροφίμων Ecotrophelia 2017 με το καινοτόμο, βιολογικό προϊόν μελιού “Honey Bee Good”.
Ο διαγωνισμός διεξήχθη για 7 χρονιά την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017, στην Αίγλη Ζαππείου από τον Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) με την συμμετοχή 15 φοιτητικών ομάδων από όλα σχεδόν τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Έρευνας & Καινοτομίας κ. Κώστα Φωτάκη, του Αναπληρωτή Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου Αναπληρωτή Καθηγητή Σπύρου Συρόπουλου, άλλων επισήμων και πλήθος κόσμου.
Το Τ.Ε.Τ.Δ. εκπροσώπησαν 3 ομάδες φοιτητών με 3 διαφορετικά προϊόντα:
Προϊόν “FiGRoll” (σνάκ):
Από τους φοιτητές Κόκκου Σ., Αξιώτη Φ., Διδωνάκη Α., Κατσικάρη Κ. με επιβλέποντα καθηγητή τον διδάσκοντα Δημήτρη Σαρρή, και συνεργαζόμενη εταιρεία την ELBISCO
Προϊόν “Troissant” (κρουασάν):
Από τους φοιτητές Λέτσιο Μ., Καραμπίνη Δ., Λαζάρου Ε., Βόσος Δ., με επιβλέποντα τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Χαράλαμπο Καραντώνη, και συνεργαζόμενη εταιρεία την ΧΡΥΣΑΦΗΣ Α.Ε. (παραδοσιακά προϊόντα Λήμνου)
Προϊόν “Honey Bee Good” (προϊόν μελιού):
Από τiς φοιτήτριες Νάννου Μ., Μηλιαράκη Α., Αστρά Μ., Λάμπρου Ε., με επιβλέποντα καθηγητή τον διδάσκοντα Γεράσιμο Κοντό και συνεργαζόμενη εταιρεία την APIVITA (βραβείο καλύτερου πλάνου μάρκετινγκ & εμπορίας).
Την συμμετοχή στον διαγωνισμό από πλευράς του Τμήματος συντονίζει και οργανώνει ο υπεύθυνος των projects Αναπληρωτή Καθηγητή Δημήτρης Σκάλκος.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος