Καθόλα νόμιμα τα έργα που γίνονται στον ‘’Λίβα ‘’ για την επεξεργασία των απορριμμάτων, το δε ύψος της δαπάνης για τα έργα που έχουν υλοποιηθεί έχει ανέλθει σε 185.000 ευρώ , διαβεβαίωσαν το δημοτικό συμβούλιο Ζακύνθου στη χθεσινή συνεδρίαση του, ο πρόεδρος του ΦοΔΣΑ Παν. Μυλωνάς, ο Δήμαρχος Π. Κολοκοτσάς και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ν. Τσίπηρας.

Τις επόμενες μέρες , όπως είπαν πρόκειται να συνταχθεί και το πρωτόκολλο παραλαβής του εξοπλισμού από την αρμόδια επιτροπή που έχει οριστεί, ενώ οι διαβεβαιώσεις δόθηκαν μετά από ερωτήσεις του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γ. Αρμένη .
Στην διάρκεια της συζήτησης για την ψήφιση του προϋπολογισμού του ΦΟΔΣΑ με μικρότερη χρονική διάρκεια , έγινε γνωστή και η σταδιακή ένταξη του στο δήμο όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος, αναφορικά με τη δαπάνη που προβλέπεται για τη φετινή διαχείριση των απορριμμάτων και η οποία σύμφωνα με την εκτίμηση του ΦΟΔΣΑ , ανέρχεται στις 900.000 ευρώ, ενώ ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης , υπολόγισε ότι θα ξεπεράσει τα 2 εκατ. 300 χιλ ευρώ σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνονται για το μέγεθος των σκουπιδιών .

Τέλος οι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας καταψήφισαν τον προϋπολογισμό και το σχέδιο δράσης του ΦΟΣΔΑ .
Ρεπορτάζ: Πέτρος Πομόνης

Μοιράσου το άρθρο: