«ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ», επισημαίνει με ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου και καλεί σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση στις 10 το πρωί, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, στην ΔΟΥ Ζακύνθου.

«21 Φεβρουαρίου αρχίζουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Η επίθεση της κυβέρνησης και των αρπαχτικών θα κλιμακωθεί. Οι κατασχέσεις χρημάτων για χρέη θα διευρυνθούν. Επιπλέον οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα αφορούν και στην πρώτη κατοικία», αναφέρει το ΕΚΖ. Επίσης, τονίζει «την ανάγκη να δυναμώσει η πάλη και να μπουν εμπόδια ενάντια στα σχέδια κυβέρνησης, τραπεζιτών και μεγαλοεπιχειρηματιών».

Επίσης, το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς-Ιθάκης, καλεί τους εργαζόμενους την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί στη ΔΟΥ Αργοστολίου, «σε συγκέντρωση ενάντια στην πολιτική των πλειστηριασμών, των κατασχέσεων και των χαρατσιών που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ κατ’ εντολή της Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ.- Ε.Κ.Τ. και του μεγάλου κεφαλαίου», όπως επισημαίνει το ΕΚΚΙ.

Το ΕΚΖ και το ΕΚΚΙ, όπως αναφέρουν, αγωνίζονται και διεκδικούν:
-Καμιά κατάσχεση λαϊκής κατοικίας για χρέη προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.
-Προστασία της λαϊκής κατοικίας με νόμο τώρα.
-Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.
-Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και όλων των χαρατσιών.
-Όχι στη φοροληστεία , αφορολόγητο όριο στ 20.000 €, προσαυξημένο για κάθε παιδί .
-Πάγωμα χρεών για ανέργους και διαγραφή ανατοκισμών δανείων.

Μοιράσου το άρθρο: