«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου χαιρετίζει τα σωματεία μέλη του, τους εργαζόμενους , κάθε έναν που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αλληλεγγύης για οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης», επισημαίνει το ΕΚΖ.

«Ήταν πολύ συγκινητική η ανταπόκριση όλων όσων πέρασαν από το Ε.Κ.Ζ., αφήνοντας ότι μπορούσε ο καθένας από το υστέρημά του δείχνοντας γι’ ακόμα μια φορά ότι η αλληλεγγύη μεταξύ των εργαζομένων είναι ένας ακόμα ισχυρός δεσμός και δίνει απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική των χαρατσιών, των μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις, στην δεινή κατάσταση που έχει περιέλθει η ζωή μας με την εφαρμογή των αντιλαϊκών πολιτικών», αναφέρει.

«Οι ανάγκες για τους συναδέλφους, για όλους μας δεν σταματάνε. Καθημερινά προστίθεται ένας ακόμα άνεργος , ένας απλήρωτος εργαζόμενος , μια οικογένεια που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα καθημερινά βάρη. Ας συνεχίσουμε την βοήθεια με τον τρόπο που εμείς ξέρουμε. Καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, 18:00-21:00 στον 1ο όροφο του Ε.Κ.Ζ. συνεχίζουμε την συγκέντρωση τροφίμων», προσθέτει.

«Την ίδια στιγμή πρέπει να ενταχθούμε ακόμα πιο αποφασιστικά στα σωματεία μας να παλέψουμε για ανατροπή αυτής της πολιτικής που γεννά πολέμους, φτώχια, ανεργία. Αλλά και να ενισχύσουμε πιο αποφασιστικά την αλληλεγγύη μας στον καθημερινό αγώνα για αυξήσεις μισθών, μείωση ανεργίας. Ένας για όλους – Όλοι για έναν!»,
καταλήγει το ΕΚΖ.

Μοιράσου το άρθρο: