Η ΕΡΤ ΖΑΚΥΝΘΟΥ στο πλαίσιο σύσφιξης των δεσμών της με την τοπική κοινωνία, πραγματοποιεί και φέτος το καλοκαίρι, μια μουσική εκδήλωση, εξαιρετικά αφιερωμένη στους φίλους και ακροατές, με την χαρακτηριστική ονομασία: «Διαδρομή στην Παράδοση».

Πρόκειται για μια μουσική βραδιά, «γεμάτη» Ζάκυνθο και πολιτισμό, με τη συμμετοχή τοπικών μουσικών και χορευτικών σχημάτων, που θα κλείσει με σύγχρονη ελληνική και ξένη μουσική.

Συμμετέχουν:
-Ζακυνθινοί Ρομαντικοί «Μουσικοί Κωπηλάτες»
-Ομάδα Παραδοσιακού Ελληνικού Χορού «Ο Σύρτης»
-Πολιτιστικός Σύλλογος Μαχαιράδου «Η Αγία Μαύρα» (Χορευτικό Τμήμα)
– «ΙΟΝΙΟ ΚΥΜΑ»
-Γιάννης Γιοργάνος με ελληνική και ξένη ροκ μουσική

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 29 Ιουνίου, στον προαύλιο χώρο της ΕΡΤ Ζακύνθου, με ώρα έναρξης, στις 20:00μμ και με είσοδο ελεύθερη.

Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και όλους όσοι συνέβαλαν οικειοθελώς και αφιλοκερδώς στην πραγματοποίηση μιας ακόμα μουσικής βραδιάς, στο χώρο της ΕΡΤ Ζακύνθου και σας περιμένουμε όλους να περάσουμε καλά, όπως πάντα, ενώ ουδείς θα μείνει παραπονούμενος, καθώς μαζί με την ψυχαγωγία, θα υπάρχουν και όλα τα σχετικά σε αυτές τις περιπτώσεις, όπως κρασί, μπύρα, αναψυκτικά και σουβλάκια!

Θερμή παράκληση για την έγκαιρη προσέλευσή σας, (20:00 με 21:00μμ, θα παρουσιαστούν οι «Μουσικοί Κωπηλάτες»), δεδομένου ότι το πρόγραμμα της εκδήλωσης, διαμορφώθηκε ανάλογα με τις υπάρχουσες δυνατότητες και το γεγονός ότι οι συμμετέχοντες εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου και ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, διαθέτουν στην ΕΡΤ Ζακύνθου, τον πολύτιμο χρόνο τους.

Να διευκρινιστεί πως για τους ίδιους λόγους, η μουσική βραδιά θα συνεχιστεί και μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, με τον Γιάννη Γιοργάνο, οπότε, κέφι και διάθεση να έχετε, αφού, μεσολαβούν και τα υπόλοιπα τοπικά σχήματα (όπως αναφέρονται στο σχετικό πρόγραμμα), ενώ υπάρχει ακόμα και η δυνατότητα επιλογής ώρας προσέλευσης στον χώρο, εφόσον κάποιοι δεν μπορούν να έρθουν από την αρχή.

Επίσης, να αναφερθεί ότι ένα μεγάλο μέρος της εκδήλωσης, θα μεταδοθεί ζωντανά, τόσο διαδικτυακά, όσο και από τις συχνότητες της ΕΡΤ Ζακύνθου, 93,2 και 95, 2 στα fm, για τους φίλους και ακροατές, τοπικά, πανελλαδικά και σε ολόκληρο τον κόσμο!

Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ.: 26950-33022 (ΕΡΤ Ζακύνθου κ.Χαρά Μυλωνά) και 6975-885481-Σάκης Νέγκας, ενώ η Άννα Καποδίστρια, θα φροντίσει για τον ήχο, την ζωντανή μετάδοση και κάποιες μουσικές επιλογές που θα πλαισιώσουν την εκδήλωση.

Μοιράσου το άρθρο: