Τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις 25-6-2018

«Βαρύτατες οι ευθύνες Δημοτικής Αρχής και ΔΕΥΑΖ για την σημερινή έκρηξη του αποχετευτικού προβλήματος», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου. «Η έκθεση αυτοψίας του μεικτού κλιμακίου των ελεγκτών περιβάλλοντος ( ΚΕΠΠΕ ), όπως αυτή κοινοποιήθηκε στους αρμόδιους φορείς και την δικαιοσύνη, αποτελεί κόλαφο για τα “πεπραγμένα” αλλά κυρίως για την τραγική υστέρηση στην έγκαιρη και συνολική αντιμετώπιση του αποχετευτικού προβλήματος από την Δημοτική Αρχή και την ΔΕΥΑΖ. Ο ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου καλεί την Δημοτική Αρχή και την ΔΕΥΑΖ, άμεσα να παρουσιάσει και να δρομολογήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ( master plan) για το αποχετευτικό δίκτυο και τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας των αστικών λυμάτων της Ζακύνθου, με άξονες :Την σύμφωνα με τις προδιαγραφές αδειοδότησης, λειτουργία των υπαρχουσών ΕΕΛ. Την αναγκαία επέκταση δικτύων και εγκαταστάσεων ώστε η τελική φέρουσα ικανότητα να ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες κατοίκων και επισκεπτών όλων των περιοχών της Ζακύνθου. Την περιβαλλοντικά αδειοδοτημένη λειτουργία και την νόμιμη συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης της περιοχής του Πλάνου», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η τοπική κομματική οργάνωση

-Στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Πάτρα βρέθηκε (21-6) αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΖ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Κώστα Κόκκορη και στόχο να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για τον έλεγχο νομιμότητας που αφορά την υπογραφή της σύμβασης με το Σύλλογο των Ξενοδόχων Αρκαδίων και την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του παράλληλου αγωγού στο δίκτυο της αποχέτευσης. Είχε προηγηθεί έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΖ, για την ανάκληση της άδειας για την τομή επί της επαρχιακής οδού στον Πλάνο από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΙΝ , μετά το έγγραφο της επιβλέπουσας μηχανικού της Δημοτικής Επιχείρισης, ότι υπάρχουν εκκρεμότητες και ζητήματα που άπτονται της νομιμότητας και της ασφάλειας του έργου. (Πηγή: Εφημερίδα «Ερμής»).

-Λουόμενοι και κάτοικοι της περιοχής της Αγίας Τριάδας στην πόλη της Ζακύνθου, προχώρησαν (πριν λίγες ημέρες) σε καταγγελία στο Τμήμα Περιβάλλοντος για την ύπαρξη έντονης δυσοσμίας αλλά και σκούρων νερών στη θαλάσσια περιοχή, ενώ οι ίδιοι οι πολίτες φαίνεται να υπέδειξαν και συγκεκριμένο ξενοδοχείο το οποίο έριχνε τα λύματα σε χείμαρρο που κατέληγε στην ακτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάλληλοι των αρμόδιων υπηρεσιών της Π.Ε Ζακύνθου επισκέφτηκαν την συγκεκριμένη μονάδα, επιβεβαίωσαν την διαρροή και δέχτηκαν την «ομολογία» του υπευθύνου ότι τις τελευταίες ημέρες υπήρξε βλάβη στο Βιολογικό Καθαρισμό με αποτέλεσμα τα λύματα να φτάνουν ανεπεξέργαστα στο χείμαρρο. Εν τω μεταξύ, το επόμενο διάστημα αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων στα δείγματα που εστάλησαν στο Γενικό Χημείο του Κράτους και προέρχονταν από το χείμαρρο του Αγίου Χαραλάμπη. Τα στοιχεία που θα δοθούν, θα συμπεριληφθούν στην δικογραφία της υπόθεσης. (Πηγή: Εφημερίδα «Ερμής»).

-Μια περίεργη υπόθεση απασχολεί τα τελευταία 24ωρα τις αστυνομικές αρχές του νησιού και αφορά τον τραυματισμό μιας νεαρής βρετανίδας από άγνωστο δράστη. Η γυναίκα βρίσκεται στο νησί μας καθώς εργάζεται σε ξενοδοχείο της περιοχής του Λαγανά και το συμβάν σημειώθηκε την ώρα που κοιμόταν στο δωμάτιο της. Ο δράστης μπήκε στο δωμάτιο από ανασφάλιστη πόρτα και την χτύπησε στο κεφάλι. Αν και ο τραυματισμός ήταν έντονος, δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο. Το συμβάν καταγγέλθηκε (21-6 το πρωί) και οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες η κοπέλα τραυματίστηκε σε ένα χώρο που να σημειωθεί πως διαμένουν και άλλοι εργαζόμενοι. (Πηγή: Εφημερίδα «Ερμής»).

-Με τραγικό τρόπο έβαλε τέλος στη ζωή του ένας 50χρονος Πολωνός το βράδυ της περασμένης Πέμπτης που παραθέριζε μαζί με την σύζυγό του στο νησί μας επιλέγοντας για τις διακοπές του ξενοδοχείο του Λαγανά. Ο άνδρας βρέθηκε από την ίδια την σύζυγό του αργά το βράδυ της Πέμπτης, απαγχονισμένος ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι χρησιμοποίησε – σύμφωνα με πληροφορίες, τα κορδόνια των παπουτσιών του για να προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Γρήγορα κινητοποιήθηκε το προσωπικό του ξενοδοχείου και ακολούθως η Αστυνομία που ανέλαβε την έρευνα για την υπόθεση. Ο άνδρας δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα, ωστόσο πληροφορίες θέλουν να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Μια ρήξη στις σχέσεις του με την σύζυγό του φαίνεται να ήταν η αφορμή για την τρομερή αυτή απόφαση και μάλιστα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο νησί μας. (Πηγή: Εφημερίδα «Ερμής»).

-Συνελήφθησαν την Παρασκευή (22-06-2018) το απόγευμα στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, ένα ζευγάρι 33χρονων αλλοδαπών και ένας ακόμη 17χρονος με τις κατηγορίες της διευκόλυνσης παράνομης εξόδου από την χώρα συνολικά είκοσι οκτώ (28) ομοεθνών τους, μέσω του Διεθνούς Αερολιμένα Ζακύνθου καθώς και της πλαστογραφίας πιστοποιητικών. Συγκεκριμένα, κατά την διερεύνηση της υπόθεσης από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, εξακριβώθηκε το σύνολο των ενεργειών και η μεθοδολογία που ακολούθησαν οι τρεις (3) αλλοδαποί, προκειμένου να πετύχουν την παράνομη επιβίβαση σε αεροπορική πτήση με προορισμό την Ιταλία, από το αεροδρόμιο της Ζακύνθου, συνολικά δεκατριών (13) ανδρών, δεκατεσσάρων (14) γυναικών και ενός ανήλικου αγοριού. Κατά την διερεύνηση της υπόθεσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, είκοσι δύο (22) διαβατήρια Σουηδίας, ένα (1) διαβατήριο Αυστρίας, ένα (1) διαβατήριο Μεγάλης Βρετανίας, τρία (3) δελτία ταυτότητας Σουηδικών Αρχών και ένα (1) δελτίο ταυτότητας Ολλανδικών Αρχών και επιπλέον στην κατοχή των τριών διακινητών κατασχέθηκαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα και τα χρηματικά ποσά των 1100 ευρώ και 460 κορόνων Σουηδίας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

-Προληπτικοί αστυνομικοί έλεγχοι στις τουριστικές περιοχές των Ιονίων κατά το χρονικό διάστημα 21 έως και 24 Ιουνίου. Πραγματοποιήθηκαν από την ΓΕΠΑΔ Ιονίων Νήσων, (68) συλλήψεις για αδικήματα που αφορούν κλοπές, την παράνομη κατοχή όπλων, την κατοχή ναρκωτικών ουσιών, την διάθεση ειδών παραεμπορίου, την κατάληψη αιγιαλού, την ηχορύπανση. Βεβαιώθηκαν (27) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και (384) του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα στην Κέρκυρα συνελήφθησαν (11) άτομα , στην Ζάκυνθο (17), στην Κεφαλονιά (18) και στην Λευκάδα (22).

-Οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στη Ζάκυνθο, θα συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση με συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ και ώρα 10:00 π.μ., στην πλατεία Συντάγματος και στην πορεία διαμαρτυρίας που θα ακολουθήσει προς την πλατεία Κλαυθμώνος στα Υπουργεία Εσωτερικών και Εργασίας , «ενάντια στην δεκαπενταετή εργασιακή τους ομηρία, τον άπρακτο χρόνο των συναρμοδίων υπουργείων που κυλάει εις βάρος τους , τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης που μένουν επί χρόνια μόνο δεσμεύσεις στη θεωρία , στην απαξίωση και αποδόμηση των Δομών ‘’Βοήθεια στο Σπίτι’’ , στην συρρίκνωση του προσωπικού , στην έλλειψη υλικοτεχνικών υποδομών κ.α.», όπως αναφέρει, χαρακτηριστικά, σχετική ανακοίνωση.

-Τα προβλήματα στον τομέα υγείας και ειδικότερα ως προς την μη λειτουργία των ΜΕΘ στα Νοσοκομεία Αργοστολίου και Ζακύνθου προτίθεται να θέσει με επερώτησή του στο προσεχές Περιφερειακό Συμβούλιο ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Ιόνιος Πολιτεία» Σπύρος Σπύρου. Συγκεκριμένα, ερωτά τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θ.Γαλιατσάτο, γιατί η Περιφερειακή Αρχή δείχνει τόση αδιαφορία και αδράνεια και αποφεύγει να συγκρουστεί δημόσια με την κυβέρνηση σε αυτή την υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας, αναφέροντας πως «Επειδή δεν έχουμε δει καμία προσπάθεια να μπει ‘’φρένο’’ σε αυτό τον κατήφορο, και στον τομέα της υγείας, θεωρούμε απαραίτητο να προχωρήσετε άμεσα στις απαραίτητες παρεμβάσεις και να μας ενημερώσετε γι’ αυτές. Επισημαίνουμε ότι με την αδράνειά σας, έχει ακυρωθεί στην πράξη ό,τι θετικό έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα».

-Σε επιστολή του, προς το Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταθάκη Γεώργιο και τον Αναπληρωτή Υπουργό Φάμελλο Σωκράτη, για την χρονική παράταση προθεσμιών για το Κτηματολόγιο στη Λευκάδα, ο Αντι-περιφερειάρχης Λευκάδας Θ.Χαλικιάς, επισημαίνει μεταξύ άλλων τα εξής: «Η τρίμηνη προθεσμία που έχει δοθεί από το Υπουργείο και στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας για τις διορθώσεις του Κτηματολογίου, δεν επαρκεί για την οριστικοποίηση των αρχικών εγγραφών του Κτηματολογίου. Επειδή ορισμένες περιοχές της Λευκάδας μπήκαν πιλοτικά από την αρχή στη διαδικασία κατάρτισης του Κτηματολογίου, οι προθεσμίες περαίωσης λήγουν, χωρίς να προλάβουν οι κάτοικοι να ασκήσουν τα δικαιώματά τους, να προχωρήσουν στις απαραίτητες διορθώσεις σε λάθη και παραλείψεις που έχουν γίνει. Πρέπει, κατά τη γνώμη μας, με νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης να δοθεί νέα παράταση τριών ετών μέχρι το 2021, για να υπάρχει επαρκής χρόνος για το «Ελληνικό Κτηματολόγιο» αλλά και για τους πολίτες, ώστε να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να λυθούν προβλήματα που υπάρχουν. Για να μπορέσουν, δηλαδή, οι πολίτες να διορθώσουν λάθη και παραλείψεις χωρίς να χρειάζεται η προσφυγή στη δικαιοσύνη που είναι το μόνο μέτρο που σταματά την παραγραφή των δικαιωμάτων τους. Είναι προφανώς απαραίτητη η λειτουργία κτηματολογικού γραφείου στη Λευκάδα που δεν υπάρχει σήμερα».

-Συνεδριάζει την Πέμπτη 28 Ιουνίου και ώρα 20:00μ.μ, στο Δημαρχείο Ζακύνθου, το Δημοτικό Συμβούλιο, με 9 θέματα στην ημερήσια διάταξη, μεταξύ των οποίων η λειτουργία του βιολογικού και του δικτύου αποχέτευσης, η αύξηση των αντικειμενικών αξιών των ακίνητων, η συνένωση του Ιονίου Πανεπιστημίου με ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και η έγκριση αποδοχής χρηματοδότησης του Δημοτικού Θεάτρου από την Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

-Συνεδριάζει την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» (αίθουσα Αντίοχου Ευαγγελάτου), με 27 θέματα στην ημερήσια διάταξη, το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς.

-Ανακοινώνεται ότι στις 27 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 5 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας (Διοικητήριο) θα πραγματοποιηθεί ειδική δημόσια συνεδρίαση με μοναδικό θέμα: ¨Απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής¨ Καλούνται, από τον Δήμο Λευκάδας, όλοι οι φορείς και οι δημότες να παραστούν στην συνεδρίαση.

-Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κεφαλονιάς με Παράρτημα ΡΟΜΑ, ενημερώνει ότι την Πέμπτη 28 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Μάιου. Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών. Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή. Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα ΡΟΜΑ Δήμου Κεφαλονιάς-Ταχ. Διευθ.: Σουηδίας 11, Αργοστόλι, Τ.Κ. 28100-Τηλ.: 26710 22395-Email: [email protected]

-Ο ΕΑΣ Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι σύμφωνα με τον ΕΛΓΑ λήγει την Παρασκευή 29 Ιουνίου η τελευταία παράταση για την εμπρόθεσμη καταβολή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς έτους 2017. Με δεδομένο ότι για αντικειμενικούς λόγους υπήρξαν Θιακο Κεφαλλονίτες Παραγωγοί που δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας (η οποία έληγε στις 31 Μαρτίου) ο ΕΛΓΑ έδωσε την συγκεκριμπαράταση (29-6-2018) προκειμένου να διευκολυνθούν οι Παραγωγοί στην τακτοποίηση των οικονομικών τους υποχρεώσεων. Διευκρινήσεις παρέχονται στο πιστοποιημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγρότη και στο Τμήμα Επιδοτήσεων που λειτουργούν καθημερινά (8:00 -16:00) στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του ΕΑΣ στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση στο Αργοστόλι.

-Ο Δήμος Κεφαλονιάς κάνει έκκληση στους Πολίτες, ιδιαίτερα στους επαγγελματίες επιχειρήσεων με αυξημένο όγκο απορριμμάτων για την τήρηση όλων των κανόνων καθαριότητας. Τα απορρίμματα από την κουζίνα εστιατορίων, μαγειριών, καφενείων, ψητοπωλείων ή κάθε άλλης επιχείρησης με δραστηριότητα εστίασης & σίτισης, πριν τοποθετηθούν στους κατάλληλους σάκους, πρέπει να έχουν ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ. Σε περίπτωση παράβασης της διάταξης αυτής ο Δήμος επιβάλει σε βάρος του παραβάτη ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ που διπλασιάζεται σε κάθε περίπτωση υποτροπής. Ως εναλλακτική λύση: Οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να παραλάβουν στον χώρο τους κατάλληλο κάδο φροντίδας τους, για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, μπορούν να το ζητήσουν από την ΕΔΑΚΙ ΟΤΑ Α.Ε (τηλ. 2671026965). Για τα Οπωροπωλεία μια προτεινόμενη καλή πρακτική είναι να χρησιμοποιούν και ειδικούς κάδους με κατάλληλη ευδιάκριτη σήμανση για χρήσιμα υπολείμματα προϊόντων τους τα οποία πολλοί κτηνοτρόφοι επιζητούν για τα ζώα εκτροφής τους.

-Ο Δήμος Κεφαλονιάς ενημερώνει ότι διενεργείται επικαιροποίηση του αρχείου των επιφανειών (τμ) που είναι καταχωρημένες στις παροχές ηλεκτρικής ενέργειας των καταναλωτών. Τα στοιχεία που επικαιροποιούνται αφορούν στα τετραγωνικά μέτρα που εμφανίζονται στο Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ), Τέλος Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού (ΔΤ) και στο Δημοτικό Φόρο (ΔΦ). Όσοι διαπιστώνουν διαφορές στις εμφανιζόμενες επιφάνειες των λογαριασμών της ΔΕΗ μεταξύ των παραπάνω κατηγοριών τελών, καλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την αρμόδια υπηρεσία για διευκρινήσεις – αλλαγές, καθημερινά (08.00 – 14.00) στο τηλέφωνο 2671360107- 8.

-Ο Δήμος Λευκάδας υπενθυμίζει στους μεγαλοοφειλέτες του Δήμου με χρέη άνω των 3.οοο ευρώ, οι οποίοι άλλωστε έχουν ήδη ενημερωθεί εγγράφως για την καταβολή και εξόφληση των βεβαιωμένων οφειλών τους, να προβούν άμεσα σε εξόφληση ή ρύθμιση. Σε αντίθετη περίπτωση ο Δήμος θα προβεί δίχως άλλη ειδοποίηση στη διακοπή της παροχής του νερού, σύμφωνα με τις διατάξεις του κανονισμού ύδρευσης. Οι διακοπές νερού που αφορούν μόνο επιχειρήσεις θα αρχίσουν από τις 26 Ιουνίου σταδιακά από τους μεγαλύτερους οφειλέτες.

-Ο Δήμος Λευκάδας είναι αρωγός στην παραγωγή τηλεοπτικής σειράς 6 ντοκιμαντέρ για τον Ιωάννη Καποδίστρια, που θα πραγματοποιηθούν για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού COSMOTE HISTORY. Την υλοποίηση των ντοκιμαντέρ έχει αναλάβει η εταιρεία WCA PRODUCTIONS AE, που απευθύνθηκε στο Δήμο Λευκάδας ζητώντας την παροχή βοήθειας, η οποία και θα δοθεί τόσο από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, όσο και από Πολιτιστικούς Συλλόγους. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της παραγωγής του πρώτου επεισοδίου, θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα στην Λευκάδα στις 27 Ιουνίου στις Αλυκές, και μέσα στην πόλη του νησιού.

-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018». Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου, οδός Φιλικών 47, και στο Λόφο Στράνη. Πρόκειται για μια πλειάδα εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν συναυλίες ελληνικού έντεχνου τραγουδιού, παραστάσεις αρχαίου δράματος, θεατρικές παραστάσεις, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες κλασικής μουσικής και εκδηλώσεις αλληλεγγύης.κ.λ.π. Την Τετάρτη 27 Ιουνίου, στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου, στις 21:00μμ, θα παρουσιαστεί η Παιδική Θεατρική παράσταση «Σαν Παιδιού Φαντασία» σε κείμενο και σκηνοθεσία Δημήτρη Πιέτρη. Παραγωγή ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΡΟΥΜΕΛΗΣ & ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΟΝΕΙΡΟΥ-Γενική είσοδος 10 ευρώ-προπώληση 8 ευρώ –Αμέα ΔΩΡΕΑΝ.

Μοιράσου το άρθρο: