Αυτοκτονία «δείχνουν» οι έρευνες για τον τρόπο θανάτου των δύο Γερμανών στα Λουρδάτα Κεφαλονιάς. Η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τζιόλα έφτασε εχθές στις 3 το μεσημέρι στην Κεφαλονιά προκειμένου να προχωρήσει στον αναγκαίο επισκοπικό έλεγχο. Από τις πρώτες πληροφορίες, ως πιθανότερο σενάριο, θεωρείται αυτό της αυτοκτονίας, ενώ απομακρύνεται το σενάριο εγκληματικής ενέργειας.

Οι σωροί των δύο Γερμανών θα οδηγηθούν στη συνέχεια στο νεκροτομείο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή και να βρεθεί η τελική αιτία θανάτου. Επίσης ερευνάται η περίπτωση συμμετοχής τους σε κάποια παραθρησκευτική ομάδα ή αίρεση, ενώ δεν έχει επίσημα αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο για τον θάνατό τους.

Δεν υπάρχουν ενδείξεις πάλης ενώ δεν υπάρχει και ίχνος παραβίασης στο σπίτι.

Το ιστορικό

Οι δύο Γερμανοί τουρίστες που είχαν καταλύσει σε βίλα στα Λουρδάτα, βρέθηκαν νεκροί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από τον ιδιοκτήτη των ενοικιαζομένων.

Η γυναίκα έφερε χαρακιές στα χέρια από φαλτσέτα ενώ ο άνδρας βρισκόταν στο μπάνιο, πνιγμένος στο αίμα. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και σε λίγη ώρα στο σημείο έφτασε ο αστυνομικός διευθυντής με την ασφάλεια και τη σήμανση.

Οι Αστυνομικές Αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με τις αντίστοιχες αρχές της Γερμανίας προκειμένου να διαλευκάνουν το μυστήριο γύρω από τον φριχτό θάνατο των δύο Γερμανών που συγκλόνισε την Κεφαλονιά.

Ρεπορτάζ: Σάκης Βούτος voutospress.gr | Κείμενο – Επιμέλεια: kefalonitikanea.gr (δημοσίευμα 1ης Ιανουαρίου 2018)

 

Μοιράσου το άρθρο: