Στις 4 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος», ημερίδα για το τεχνικό επάγγελμα των ηλεκτρολόγων του Νομού Κεφαλονιάς, αναφέρει η Δ/νση Ανάπτυξης – Τμήμα Τεχνικών Επαγγελμάτων Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς.

Οι θεματικές ενότητες, που αναπτύχτηκαν διεξοδικά είναι οι εξής:

1. Παγκόσμιες προοπτικές και εξελίξεις έξυπνων κτιρίων, έξυπνων πόλεων και έξυπνων δικτύων (ΙοΤ) με την νέα σύγχρονη τεχνική ΚΝΧ με ομιλητή τον Προυσάλογλου Παντελή-Κωνσταντίνο.

2.Χρησιμοποιώντας με ασφάλεια το ηλεκτρικό ρεύμα σε κατοικίες και χώρους εργασίας με ομιλητή τον Σαρρή Γεώργιο.

3. Ενημέρωση για τα χρηματοδοτικά εργαλεία ΕΣΠ με ομιλητή τον Γκοτσούλια Βασίλειο.

Τη διοργάνωση της ημερίδας είχε η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς, Δ/νση Ανάπτυξης – Τμήμα Τεχνικών Επαγγελμάτων και η Ένωση Ηλεκτρολόγων του Νομού.

Στην εκδήλωση απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κεφαλονιάς Παναγής Δρακουλόγκωνας & ο Πρόεδρος της Ένωσης Ηλεκτρολόγων Διονύσιος Κατσούρης.

Παραβρέθηκαν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας της Δ.Ε.Δ.Υ.Ε Κεφαλληνίας Αλεξάνδρα Γασπαρινάτου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Κεφαλληνίας & Ιθάκης Γιώργος Κουμαριώτης, καθώς και πλήθος επαγγελματιών ηλεκτρολόγων -και μη- του Νομού.

Μοιράσου το άρθρο: