Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» (αίθουσα Αντίοχου Ευαγγελάτου), σήμερα Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 21:30 με τα παρακάτω κατεπείγοντα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

-Έγκριση της αριθμ. 1/2019 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής Δήμου Κεφαλλονιάς σχετική με τροποποίηση Ο.Ε.Υ. Δήμου Κεφαλλονιάς και σύσταση ισάριθμων οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού για την συνέχιση υλοποίησης του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»
ΕΙΣ: Πρόεδρος Ο.Κ.Α.Π. κ. Γ. Παπαναστασάτος

-Έγκριση της αριθμ. 424/2018 απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Κεφαλλονιάς σχετική με τέλος σύνδεσης και χρέωση παγίου αποχέτευσης Δ.Ε. Ελειού Πρόννων.
ΕΙΣ: Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Κ. κ. Ν. Ανουσάκης

-Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Τακτική Γενική Συνέλευση του «Δικτύου Συνεργασίας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων-Π.Ε Κεφαλληνίας και Ιθάκης- Δήμου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης».
ΕΙΣ: Α/Δ κ. Σ. Γαρμπή

-Έγκριση της υπ’ αριθμ.2/2019 απόφασης της Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.
ΕΙΣ: κ. Η. Κουρκουμέλης

«Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα διότι θίγονται άμεσα τα συμφέροντα του Δήμου και λόγω επιτακτικών προθεσμιών», επισημαίνει ο πρόεδρος του Δ.Σ.Κεφαλονιάς Γερ.Στ.Αλυσανδράτος.

Μοιράσου το άρθρο: