«Ήδη από τον Οκτώβριο του 2017 έχει δοθεί στη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου (ΓΝΖ) το πόρισμα της επιτροπής Πέτρου, επιτροπής που ορίστηκε από τον υπουργό υγείας κ. Ξανθό για να διερευνήσει τα γνωστά σε όλους μας γεγονότα που συνέβησαν στο Νοσοκομείο Ζακύνθου τον περασμένο χειμώνα», επισημαίνει η ΝΕ Ζακύνθου της ΝΔ.

«Είναι απορίας άξιον που το πόρισμα αυτό η διοίκηση του Νοσοκομείου το κρατά στα συρτάρια , σαν κόρην οφθαλμού, ενδεχομένως γιατί αυτό της επιβάλλετε από τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου και τον Βουλευτή του Νομού», αναφέρει η τοπική κομματική οργάνωση.

Μάλιστα, η ΝΕ της ΝΔ στο νησί, θέτει, το εξής, ξεκάθαρο, όπως το χαρακτηρίζει, ερώτημα:

Γιατί (η διοίκηση του ΓΝΖ) δεν το δίνει (το πόρισμα) στην δημοσιότητα;

«Καλούμε τη διοικήτρια του Νοσοκομείου να δώσει το πόρισμα στη Ζακυνθινή κοινωνία , προκειμένου να μάθει τι συνέβη στο Νοσοκομείο του νησιού τον περασμένο χειμώνα», αναφέρει η τοπική οργάνωση.

«Είναι ξεκάθαρο το δικαίωμα των πολιτών, που έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στο Νοσοκομείο, να μάθουν την αλήθεια», προσθέτει.

(Να σημειωθεί πως η εν λόγω ανακοίνωση από την ΝΕ Ζακύνθου της ΝΔ, για την οποία υπήρξε απάντηση από την τοπική ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, (που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί), εκδόθηκε πριν την τελευταία εξέλιξη, γνωστοποίησης του πορίσματος προς όλους όσοι από το ΓΝΖ είχαν εκφράσει σχετικό αίτημα, ενώ για την καθυστερημένη δημοσιοποίησή της, ουδεμία ευθύνη φέρει η ΕΡΤ Ζακύνθου).

Μοιράσου το άρθρο: