Με αφορμή την αναβολή της σημερινής ενημερωτικής συνάντησης που είχε συγκαλέσει ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα των απορριμμάτων, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Καλέσαμε σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο την Περιφέρεια, τους επικεφαλής των περιφερειακών και δημοτικών παρατάξεων, τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους και τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων προκειμένου να τους ενημερώσουμε για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα των απορριμμάτων.
Η συνάντηση αυτή, δυστυχώς, αναβλήθηκε λόγω της επιμονής των συλλόγων του Τεμπλονίου και της Λευκίμμης να είναι παρόντες. Τους εξηγήσαμε ότι πρόκειται για «κλειστή» συνάντηση εργασίας με συγκεκριμένους αποδέκτες, όπως έχει ο Δήμος δικαίωμα να πράξει.
Δεδομένου ότι το θέμα των απορριμμάτων είναι το σοβαρότερο θέμα που απασχολεί σήμερα τη Κέρκυρα και η συζήτησή του απαιτεί νηφαλιότητα και ψυχραιμία, και μπροστά στον κίνδυνο η συνάντηση να εξελιχθεί σε πεδίο προεκλογικής αντιπαράθεσης και αντεγκλήσεων, επιλέξαμε την αναβολή της.
Η Δημοτική Αρχή δε λειτουργεί με αποκλεισμούς. Αλλά δεν λειτουργεί και εξαναγκαζόμενη σε ατέρμονες και ατελέσφορες συζητήσεις».

Την σχετική ενημέρωση κάνει το γραφείο τύπου του Δήμου Κέρκυρας.

Φωτο (εσωτερική – εξωτερική) ert.gr (ΕΡΤ ΚΕΡΚΥΡΑΣ)

Μοιράσου το άρθρο: