«Γεγονός είναι η λειτουργία του δημοτικού σχολείου ορεινής ζώνης (Αρετάκειο), αφού από σήμερα άνοιξε τις πύλες του για τα παιδιά» αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Ζακύνθου, με αφορμή τα χθεσινά εγκαίνια του συγκεκριμένου σχολείου και τον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά, παρουσία των τοπικών αρχών, μεταξύ αυτών, ο τοπικός Βουλευτής και Υπουργός Δικαιοσύνης κ.Κοντονής, ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Νιοτόπουλος και ο Δήμαρχος κ.Κολοκοτσάς, καθώς και εκπροσώπων από το χώρο της εκπαίδευσης, όπως ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων κ.Γκούσης και ο Προϊστάμενος της τοπικής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Τζήμας.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος κ. Κολοκοτσάς, τίμησε με την πλακέτα του Δήμου Ζακύνθου τον κ. Νικήτα Αρετάκη, με χρήματα του οποίου κατασκευάστηκε αυτό «το υπερσύγχρονο»-όπως τόνισε-«διδακτήριο, που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει άλλα σχολεία της χώρας».

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να εγκαινιάσουμε ένα διδακτήριο κόσμημα για τον τόπο μας. Μαζί με τον κ. Αρετάκη, τον οποίο και συγχαίρω για την προσφορά του στο νησί μας, ξεπεράσαμε πολλές γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραδίδουμε στα παιδιά μας ένα σύγχρονο σχολείο για να αποκτήσουν τη γνώση που απαιτείται. Ο Δήμος Ζακύνθου θα κάνει ό,τι απαιτείται από την πλευρά του για τη συνεχή συντήρηση όλων των σχολείων, προκειμένου τα παιδιά μας να συνεχίσουν να κάνουν μάθημα σε ένα άρτιο σχολικό περιβάλλον» ανέφερε ο Δήμαρχος.

Μοιράσου το άρθρο: