«Ο Δήμαρχος αισθάνθηκε την ανάγκη να απαντήσει με δελτίο τύπου στις παρατηρήσεις και την εποικοδομητική κριτική που του ασκείται από τον δημοτικό σύμβουλο Π. Αβράμη», επισημαίνει σε ανακοίνωση-απάντηση στην Δημοτική Αρχή, ο συνδυασμός της μείζονος αντιπολίτευσης «Μαζί για τη Ζάκυνθο», με επικεφαλής τον Γ.Αρμένη.

«Η Ζακυνθινή κοινωνία βιώνει απερίγραπτες καταστάσεις υποβάθμισης της καθημερινότητας της και ο Δήμαρχος αποδεικνύει την κακή σχέση του με την Αυτοδιοίκηση όταν αντιπαρατίθεται με ανυπόστατους ισχυρισμούς κατά της πραγματικότητας. Ποτέ δεν διαγράφηκε χρέος του Δήμου προς τον φορέα διαχείρισης στερεών αποβλήτων (ΦοΣΔΑ). Συνεπώς δεν υπάρχουν μεταλλάξεις στην άποψη της παράταξης μας, αλλά συμμετοχή με γνώση και συνέπεια προς όφελος του Δήμου μας», αναφέρει.

«Ας αντιμετωπίσει ο Δήμαρχος την διάλυση της παράταξης του και ας αφήσει τα υπονοούμενα για παιχνίδια με τα ρολόγια της ΔΕΥΑΖ, που όχι μόνο δεν τον τιμούν αλλά και υποσκάπτουν την αξιοπιστία της υπηρεσίας που άλλωστε πολιτικά προίσταται. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να σώσουμε ότι σώζεται , αν σώζεται ,για την κοινωνία της Ζακύνθου», προσθέτει.

Μοιράσου το άρθρο: