Ξεκίνησε η επέλαση της κακοκαιρίας «Ωκεανίς» με τα κύρια χαρακτηριστικά της να είναι η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, που θα ξεπεράσει κατά τόπους τους 10 βαθμούς Κελσίου, οι ισχυρές βροχοπτώσεις στα δυτικά, στα νότια και στο Αιγαίο, οι καταιγίδες κυρίως πάνω από τη θάλασσα και οι πυκνές χιονοπτώσεις τόσο στα ορεινά και ημιορεινά, όσο και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής, ανατολικής και βόρειας χώρας.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια στη γραμμή Ζακύνθου – Κυλλήνης. Οι ισχυροί άνεμοι πουν πνέουν στο νότιο Ιόνιο κυρίως από το μεσημέρι και μετά και φτάνουν τα ενισχυμένα 8 Bf είναι η αιτία. Αυτό έχει ως αποτέλεμα να μην εκτελεστεί το δρομολόγιο των 14.30μμ από Ζάκυνθο με ημερολογιακή εγγραφή αλλά και τα ακόλουθα από/προς Κυλλήνη λόγω απογορευτικού της ΕΜΥ στον απόπλου των πλοίων.

Παρακαλούνται όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν από αύριο το πρωί να επικοινωνούν με το Λιμεναρχείο Ζακύνθου 2695028117 ή τα γραφεία της Levante Ferries 2695025400 προκειμένου να ενημερωθούν για το πως διαμορφώνονται οι συνθήκες και πότε θα ανοίξει η γραμμή. ΠΗΓΗ:(ΚΕΙΜΕΝΟ-ΦΩΤΟ) «ΗΜΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ»

Να σημειωθεί, ότι, κλειστή είναι και η γραμμή Κεφαλονιάς-Κυλλήνης.

Μοιράσου το άρθρο: