Ο Δήμος Ζακύνθου, ενημερώνει πως ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εγγραφή των συμμετεχόντων στο σεμινάριο Advanced Communication, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο στις 23 και 24 Ιανουαρίου από 10 το πρωί έως 6 το απόγευμα.

Ειδικότερα, ο Δήμος, αναφέρει ότι:
«Το σεμινάριο αυτό γίνεται στα πλαίσια υλοποίησης της στρατηγικής για την βελτίωση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος στο νησί μας.
Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Ζακύνθου και το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου, συνεχίζει να συντονίζει την διεξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων για επαγγελματίες τουρισμού του νησιού σε συνεργασία με το Ινστιτούτο επιμόρφωσης του ΣΕΤΕ και μέσα στο 2018, με στόχο την ενίσχυση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών μέσω της εκπαίδευσης όλων των επαγγελματιών.
Η πρωτοβουλία αυτή, η οποία ξεκίνησε στις αρχές του προηγούμενου έτους, με την διεξαγωγή του 1ου σεμιναρίου, με θέμα «Διαχείριση παραπόνων», συνεχίζει και κρίνεται εξαιρετικής σημασίας.
Επισημαίνουμε πως όποιοι δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή στο συγκεκριμένο σεμινάριο, μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου στο τηλ. 26953-61315 (αρμόδια υπάλληλος, κ. Αθηνά Κάρδαρη) ή στο email:[email protected], προκειμένου να καταγράφονται τα στοιχεία τους και να λάβουν μέρος στο αμέσως επόμενο σεμινάριο ή εφόσον καλυφθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων να επαναληφθεί το ήδη υπάρχον σε εύλογο χρονικό διάστημα».

φωτο:eventora.com

Μοιράσου το άρθρο: