Σοκ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία της Ζακύνθου, υπόθεση, η οποία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αφορά σε ένα μικρό κοριτσάκι, που, είχε πέσει επανειλημμένα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο τον πατέρα του.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, πριν από λίγες ημέρες, δέχτηκε μια ανώνυμη καταγγελία, ότι, 47χρονος πατέρας βίαζε την 13 κόρη του, ακολούθως και με μεγάλη διακριτικότητα, για λόγους αυτονόητους, ανέλαβε την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, ενώ το μικρό κοριτσάκι εξετάστηκε από γυναικολόγο και παιδοψυχολόγο και αφού συγκεντρώθηκε όλο το απαραίτητο υλικό, αυτό, περιήλθε σε γνώση των αστυνομικών αρχών για να αξιολογηθεί.

Κατόπιν, η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, άσκησε ποινική δίωξη και εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον πατέρα της ανήλικης, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Μετά το τέλος της απολογίας του, και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αποφασίστηκε η προφυλάκιση του, με τις κατηγορίες της αιμομιξίας και του βιασμού.

Μοιράσου το άρθρο: