Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Ξενοδόχων Λαγανά, Αρκαδίων και Ζακυνθίων, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Αστυνομία, πραγματοποίησαν συνάντηση γνωριμίας με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ζακύνθου, Ταξίαρχο Παναγιώτη Πετσίνη, την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν τα θέματα της αστυνόμευσης της Ζακύνθου και ειδικότερα της περιοχής του Λαγανά, του παραεμπορίου, των κλοπών, της επαιτείας και των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πόλη της Ζακύνθου.

Οι εκπρόσωποι των ξενοδόχων επεσήμαναν ότι, πέραν της επέμβασης όπου χρειάζεται και η παρουσία της αστυνομίας είναι καταλυτική για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους τουρίστες, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται και από τα θετικά σχόλια των επισκεπτών.

Για το λόγο αυτό, ζητήθηκε να ισχύσει και για την νέα τουριστική περίοδο του 2019, το πρόγραμμα ενίσχυσης της αστυνόμευσης, προκειμένου αστυνομία και φορείς να προστατεύσουν το τουριστικό προϊόν που τόσο έχει ανάγκη η Ζάκυνθος και για την στήριξη της οικονομίας της.

Οι εκπρόσωποι των ξενοδοχειακών συλλόγων, δεσμεύθηκαν ότι θα παρέχουν οποιαδήποτε εξυπηρέτηση ζητηθεί, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους, στηρίζοντας το έργο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου.

Τη σχετική ενημέρωση κάνουν τα Δ.Σ. των Συλλόγων Ξενοδόχων.

Μοιράσου το άρθρο: