Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες στις 8-9-2017 στον Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 53 και 55 ετών, για μαστροπεία και διευκόλυνση ακολασίας άλλων, εντός κέντρου διασκέδασης. Ο 53χρονος τυγχάνει υπεύθυνος λειτουργίας και ο 55χρονος υπεύθυνος υποδοχής του καταστήματος. Συγκατηγορούμενος των ανωτέρω τυγχάνει επιπλέον ένας 50χρονος ημεδαπός.

Ειδικότερα-και σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο-στο πλαίσιο ερευνών για τον εντοπισμό γυναικών θυμάτων γενετήσιας εκμετάλλευσης, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κέντρο διασκέδασης στην περιοχή του Λαγανά Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ότι εντός του χώρου εκδίδονταν επ’ αμοιβή γυναίκες.

Ακόμη, από την έρευνα του χώρου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Το χρηματικό ποσό των -6.345- ευρώ
• Μπλοκ ιδιόχειρων σημειώσεων σχετικών με τον προγραμματισμό ερωτικών ραντεβού
• Μικροποσότητα κοκαΐνης

Περαιτέρω, συντάχθηκαν εκθέσεις Αρχής σε βάρος τριών (3) ατόμων, ενός ημεδαπού και δύο αλλοδαπών γυναικών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εκδιδόμενων προσώπων καθώς και για στέρηση άδειας εργασίας.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Μοιράσου το άρθρο: