Με βασικό σκοπό την ενίσχυση της απασχολησιμότητας, το Thessaloniki #JobFestival 2017επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε- διοργανώνεται από το Skywalker.gr στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, Γρηγορίου Λαμπράκη 4, την Παρασκευή 31 Μαρτίου και το Σάββατο 1η Απριλίου και ώρες 10:00-18:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες, προσφέροντας τη δυνατότητα της φυσικής συνάντησης των εν δυνάμει εργοδοτών με εργαζομένους.

Στόχοι του Thessaloniki #JobFestival 2017 είναι:

  • H διενέργεια προγραμματισμένων συνεντεύξεων με εταιρείες που αναζητούν προσωπικό, εφόσον έχουν αποσταλεί τα βιογραφικά των υποψηφίων.
  • Η συνάντηση υποψηφίων για εργασία με κορυφαίες εταιρείες από διάφορους κλάδους.
  • Η απόκτηση σημαντικών επαγγελματικών δεξιοτήτων συνυφασμένων με τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας.
  • Η γνωριμία και η κατανόηση των βασικών εργαλείων στην αναζήτηση εργασίας.
  • Η βελτιστοποίηση των βιογραφικών των υποψηφίων από εξειδικευμένους συμβούλους.

thessjobfest2017logoΣυγκεκριμένα, οι εταιρείες θα διενεργούν προγραμματισμένες συνεντεύξεις με υποψηφίους που έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους έχοντας αποστείλει το βιογραφικό τους μέσω του jobfestival.gr

Παράλληλα, στον εκθεσιακό χώρο αφενός οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επαφή και να συνομιλήσουν με εταιρείες που αναζητούν προσωπικό και αφετέρου οι εκπρόσωποι των εταιριών θα γνωρίσουν υποψηφίους και θα δεχθούν βιογραφικά που ενδεχομένως τους φέρουν πιο κοντά στην εύρεση του κατάλληλου εργαζομένου για την εταιρεία τους.

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν workshops με θεματικές ενότητες γύρω από το πεδίο της αναζήτησης εργασίας και της απόκτησης σημαντικών επαγγελματικών δεξιοτήτων. Στα workshops απαιτείται προεγγραφή και παρέχονται βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να διορθώσουν βασικά σημεία του βιογραφικού τους με τη βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων που θα συμμετέχουν στη δράση «Check your CV».

Όσοι αναζητούν εργασία μπορούν να επισκεφθούν το jobfestival.gr, να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στις εταιρείες που αναζητούν εργαζόμενους και να δηλώσουν συμμετοχή στα workshops.

JobFestival

Το Skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα από το 1999.

Η διοργάνωση του Thessaloniki #JobFestival 2017 πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

  • ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  • ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  • ΕΛΛΗΝΟΪΤΑΛΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  • ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
  • ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο: