Στο πλαίσιο της θεατρικής και οπτικοακουστικής πλατφόρμας με θέμα την «Ενηλικίωση», πραγματοποιείται την Τετάρτη 16 και την Πέμπτη 17 Μαΐου, στις 8.30 το βράδυ, διήμερο προβολών βίντεο τέχνης, σε επιμέλεια Νίκου Γιαβρόπουλου, στο Μαύρο Κουτί του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Η «ενηλικίωση» ή ο τρόπος που την αντιλαμβάνονται οι συμμετέχοντες, είτε ως μια αρχή είτε ως τέλος, είναι ο κοινός παρονομαστής για την επιλογή των έργων, και πάντως ένα καθοριστικό σημείο στην εξέλιξη του καθενός.
Προσπάθεια του επιμελητή είναι να συμπεριλάβει έργα βίντεο τέχνης διαφορετικού προσανατολισμού περιλαμβάνοντας εικαστικά βίντεο, αφηρημένα βίντεο, έργα πειραματικά, βίντεο καταγραφής περφόρμανς.
Απώτερος σκοπός είναι να ανοίξει επί τόπου ένας διάλογος μεταξύ κοινού και καλλιτεχνών πάνω σε ζητήματα καλλιτεχνικής αναζήτησης.

Συμμετέχοντες: Άννα Βάσωφ, Κωνσταντίνος Γιάνναρης, Παναγιώτης Ευαγγελίδης, Γιώργος Ζαμπουλάκης, Ντιάννα Μαγκανιά, Αβραάμ Παπαβραμόπουλος , Γιούλα Παπαδοπούλου, Μαρίνα Προβατίδου, Χρήστος Προσύλης, Μάνθος Σαντοριναίος, Άγγελος Σκούρτης, Αννέττα Σπανουδάκη, Τάκης Σπετσιώτης, Μαργαρίτα Σταυράκη, Κυριάκος Χατζημιχαηλίδης
Καλλιτεχνική Διεύθυνση Μαύρο Κουτί: Χρήστος Παρίδης

Ημέρες προβολών: 16 και 17 Μαΐου 2018, στις 20:30, στο blackbox του ΙΜΚ.
Είσοδος ελεύθερη: Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο 210 3418579

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος
Τηλ. 210 3418550

Μοιράσου το άρθρο: