Η Στέλλα Γαδέδη έρχεται την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017, στις 21:00, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, για να μας ταξιδέψει με μουσικές, χρώματα και ρυθμικές ελευθερίες ερμηνεύοντας έργα για φλάουτο και παρουσιάζοντας μια επιλογή από τις πρόσφατες δικές της μουσικές συνθέσεις και τραγούδια. Μαζί της παίζει φλάουτο και τραγουδά η Εύη Μάζη και συμμετέχουν εξαίρετοι μουσικοί (Νίκος Αναδολής, Άγγελος Λιακάκης, Penny-Sue Joyce).

Ζώντας στη μουσική από ηλικία 6 ετών, δημιουργήθηκε μέσα της μια ακατανίκητη επιθυμία να ζωγραφίσει πολύχρωμες εικόνες με τη μουσική της και να διηγηθεί ιστορίες ανείπωτες. Η ίδια περιγράφει χαρακτηριστικά: «Κυρίως έπαιξα με το φλάουτο έργα άλλων συνθετών κι εκφράστηκα μέσα από αυτά, σαν να τα είχα γράψει. Κατά περιόδους όμως, αυτοσχεδίαζα με επιτυχία και σιγά σιγά άρχιζα να γράφω δικά μου τραγούδια».

Με μία σημαντική πορεία ως σολίστ στο φλάουτο και δίπλα σε καταξιωμένους μουσικούς (Γιάννη Χρήστου, Διονύση Σαββόπουλο, Νίκο Μαμαγκάκη, Μάνο Χατζιδάκι κ.ά.), φύλαξε τη δημιουργική της ορμή και μας τη φανερώνει τροφοδοτούμενη μόνο από τη μνήμη και της αισθήσεις. Μοιράζεται μαζί μας την αγάπη της για τη μουσική και τη σύνθεση μέσα από κομμάτια που ισορροπούν ανάμεσα στην αποκτηθείσα γνώση και την έμπνευση της δημιουργίας…

info

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος

Τηλ.: 210.3418550 & 210.3418579

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 15 ευρώ, μειωμένο 10 ευρώ

Προπώληση

  • Στα ταμεία του Ιδρύματος Πειραιώς 206, Ταύρος, Δευ-Παρ 11:00-14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση,
  • στο τηλ.:210.3418579 και
  • στο www.mcf.gr

Χορηγός Επικοινωνίας: ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο: