Ένα ακόμα μοναδικό πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα με υλικό από το Αρχείο της ΕΡΤ έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε, από την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, στο κανάλι ERT play μέσα από το WebTV της ΕΡΤ.

Σε ρεβεγιόν, από… τα παλιά, σας καλούν: η Νάνα Μούσχουρη, η Σοφία Φιλιππίδου, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η Σοφία Βόσσου, ο Αντώνης Ανδρικάκης, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, ο Νίκος Ξανθόπουλος, ο Μανώλης Μητσιάς, η Δήμητρα Γαλάνη, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Γκόραν Μπρέκοβιτς, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Χαρούλα Αλεξίου, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Μαίρη Χρονοπούλου, ο Γιώργος Νταλάρας, η Μελίνα Μερκούρη, η Τζέσυ Παπουτσή, ο Θάνος Καλλιώρας, η Εβελίνα Παπούλια, ο Γιάννης Τσαρούχης και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Το αφιέρωμα πλαισιώνουν μικρές ταινίες «επικαίρων» από το Αρχείο της ΕΡΤ, με πρωτοχρονιάτικα στιγμιότυπα, τον χριστουγεννιάτικο στολισμό, την εορταστική και την πρωτοχρονιάτικη αγορά της Αθήνας και του Πειραιά τις δεκαετίες του ’60 και ’70.

Ανάμεσά τους και ένα μοναδικό ντοκουμέντο: η πρώτη ζωντανή μετάδοση του ΕΙΡ την παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1969, στην οποία εύχονται «καλή χρονιά» η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο από κάθε «έξυπνη» συσκευή (υπολογιστή, tablet, smart tv, κινητά) που παρέχει πρόσβαση στις διαδικτυακές και υβριδικές υπηρεσίες της ΕΡΤ.

Μοιράσου το άρθρο: