Παιδικές και νεανικές φωνές αντηχούν στη μεγάλη αίθουσα του Μεγάρου, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, στις 20:30, σε μια ξεχωριστή συνάντηση παιδικών και νεανικών χορωδιών από την Αττική, τη Θεσσαλονίκη και την Κέρκυρα, σε ένα μελωδικό καλωσόρισμα για τη νέα καλλιτεχνική χρονιά.

Μια συναυλία με τραγούδια Ελλήνων και ξένων συνθετών, με διασκευές επιτυχιών που άφησαν εποχή από τη ροκ-ποπ σκηνή και από τον κινηματογράφο, με δημοφιλή αποσπάσματα έργων κλασικής αλλά και παραδοσιακής μουσικής από πολλές γωνιές της Γης! Οι νεαροί χορωδοί προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν μια βραδιά πολυφωνικής πανδαισίας, Choral Reflections, στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.

Η Παιδική Χορωδία Κέρκυρας

Σε αυτή τη μουσική «σκυταλοδρομία» συμμετέχουν η Παιδική και Νεανική Χορωδία Rosarte σε διδασκαλία-διεύθυνση της Ρόζης Μαστροσάββα (πιάνο: Τζένη Σουλκούκη, καχόν: Ζωγραφένια Πεκλάρη, Περικλής Καλούμενος), η Παιδική Χορωδία «Νέων Εκπαιδευτηρίων Γ. Μαλλιάρα» που δίδαξε και διευθύνει ο Νίκος Μαλλιάρας (πιάνο: Σάββας Ρακιντζάκης), η Χορωδία Ι. Ν. Αγίων Κυρίλλου & Μεθοδίου Θεσσαλονίκης, που εμφανίζεται στο Μέγαρο υπό τη διδασκαλία και διεύθυνση της Μαρίας Έμμας Μελιγκοπούλου (πιάνο: Νίκος Ζαφρανάς), η Παιδική Χορωδία Κέρκυρας σε διδασκαλία-διεύθυνση της Χριστίνας Καλλιαρίδου (πιάνο: Έλλη Γλαρού) και το Νεανικό Φωνητικό Σύνολο VOCAL INVENTIONS, που παρουσιάζει το πρόγραμμά του υπό τη διδασκαλία και διεύθυνση της Όλγας Αλεξοπούλου.

Το Νεανικό Φωνητικό Σύνολο VOCAL INVENTIONS

Tιμές εισιτηρίων

8 € (Ζώνη Γ) ● 13 € (Ζώνη Β) ● 19 € (Ζώνη Α) ● 25 € (Διακεκριμένη Ζώνη)

Ειδικές τιμές: 6 € (φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ) ● 4,5 € (πολύτεκνοι, 65+)

Μέγαρο Μουσικής

Τηλ.: 210 72.82.333

Μοιράσου το άρθρο: