Από την Τετάρτη 26 Απριλίου παρουσιάζεται στο Studio Μαυρομιχάλη -μόνο για 10 παραστάσεις- το έργο του Κωνσταντίνου Δ. Τζαμιώτη, “Μια εξαιρετικά απλή δουλειά”, σε σκηνοθεσία Ορέστη Τάτση.

Ένα έργο για τη χαμένη αίσθηση της ζωής, μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την έννοια του καθήκοντος και της δημιουργικότητας και παράλληλα ένα αλληγορικό σχόλιο για την αμφιταλάντευση, μεταξύ της ανάγκης για σταθερότητα και της επιθυμίας για αλλαγή.

d 4

Υπόθεση

Μια απρόσμενη επίσκεψη διαταράσσει την καθημερινότητα ενός ταριχευτή. Ο Ευστράτιος Ευθυμίου, αν και έμπειρος επαγγελματίας, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια ασυνήθιστη κατάσταση. Κάτι πραγματικά καινούργιο που τον αναγκάζει να ξετυλίξει τις σκέψεις του και να οδηγηθεί σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση υπό τον ήχο του ραδιοφώνου στο εργαστήριο του.

Το έργο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2006 στο πλαίσιο του Θεσμού «Θεατρικά Αναλόγια» στο θέατρο Άλεκτον. Κατόπιν επιλέχθηκε από το Ίδρυμα Qouasimodo και συμπεριλήφθηκε στην Ευρωπαϊκή Ανθολογία Θεάτρου, μεταφράστηκε σε αρκετές γλώσσες και «ταξίδεψε» στη Βουδαπέστη και το Μιλάνο.

d 9

Σκηνοθεσία: Ορέστης Τάτσης

Σκηνικά -κοστούμια: Κώστας Γράβος

Φωτισμοί:  Βαγγέλης Νάνος

Φωτογραφίες/teaser: Χρήστος Πετρόπουλος

Στο ρόλο του Ευστράτιου Ευθυμίου ο Δημήτρης Μηλιώτης

d 6

info

Studio Μαυρομιχάλη, Μαυρομιχάλη 134, 2106453330

Παραστάσεις: Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευη Σάββατο και Κυριακή στις 21.15

Από 26 Απριλίου έως 7 Μαΐου 2017

Μόνο για 10 παραστάσεις

Τιμή εισιτηρίου: γενική είσοδος 10 ευρώ,  μειωμένο/φοιτητικό 5 ευρώ

Διάρκεια: 60’ χωρίς διάλειμμα

 

Μοιράσου το άρθρο: