Μ’ ένα ξεχωριστό εορταστικό πρόγραμμα υποδέχεται τη νέα χρονιά το ραδιόφωνο της ΕΡΤKosmos 93,6, από την Τρίτη 1η Ιανουαρίου 2019 έως και την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019.

Ο Γιώργος Μαρκάκης επιστρέφει στο Kosmos με ένα τετράωρο πρωτοχρονιάτικο ταξίδι στις 4 γωνιές του πλανήτη. Ύστερα από 40 χρόνια στο μικρόφωνο του ραδιοφώνου και ταξίδια σε όλο τον πλανήτη ανάμεσα σε διαφορετικές γλώσσες, κράτη και έθνη, μας ταξιδεύει στον ατελείωτο πολύχρωμο ωκεανό της μουσικής.

Ώρα αναχώρησης 10:00από την Ωκεανία, για να κάνουμε τον γύρο του κόσμου ώς τη Χαβάη, με  όχημα τους ρυθμούς, τις μελωδίες και τις μουσικές του κόσμου.

Στις 14:00, η Γώτα Κοτσέτα παρουσιάζει τα καλύτερα τραγούδια που ακούστηκαν στο Kosmos 93,6 κατά τη διάρκεια της περασμένης  χρονιάς.

Το 2018 κυκλοφόρησαν πολλές και σημαντικές παραγωγές  στον χώρο της διεθνούς δισκογραφίας, από τις οποίες  θα ακούσουμε τα καλύτερα τραγούδια, σύμφωνα με τις επιλογές των παραγωγών του σταθμού.

Στις 16:00, ο Πέτρος Αδάμ παρουσιάζει και θυμάται τα live της χρονιάς που μας πέρασε. Η περσινή καλλιτεχνική ατζέντα, με αποκορύφωμα το καλοκαίρι, περιελάμβανε μουσικές για όλα τα γούστα και από όλα τα είδη. Στην Αθήνα φιλοξενήθηκαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής είτε σε ανοιχτούς, είτε σε κλειστούς συναυλιακούς χώρους.

Ακούστε και θυμηθείτε τα ωραιότερα live της Αθήνας, σ ένα δίωρο αφιέρωμα-απολογισμό για τη χρονιά που μας πέρασε.

Την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019, στις 10:00, ο Γιάννης Δημητριάδης, σε μία ειδική εκπομπή για την αρχή του χρόνου, κάνει τον απολογισμό του 2018 με τις απώλειες στον κόσμο της μουσικής. Θυμόμαστε ποιοι μουσικοί και καλλιτέχνες έφυγαν από τη ζωή μέσα στην περασμένη χρονιά, αποτιμώντας το έργο τους, τη ζωή τους και την κληρονομιά που άφησαν πίσω τους.

Μοιράσου το άρθρο: