Μ’ ένα μεγάλο αφιέρωμα στις κορυφαίες ξένες και ελληνικές ταινίες που φέρνουν τη μαγεία του κινηματογράφου στην ΕΡΤ, και με πλούσια θεματολογία, κυκλοφορεί το 36ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης», από την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου.

Η 7η Τέχνη κατέχει, όπως πάντα, ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα της ΕΡΤ, και στο νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» οι αναγνώστες ενημερώνονται για τις ξένες ταινίες, τις ταινίες-ντοκιμαντέρ, τις ζώνες του παλαιού και νέου ελληνικού κινηματογράφου, καθώς και για τις ταινίες μικρού μήκους και τα ειδικά αφιερώματα που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές από τις συχνότητες της ΕΡΤ1 και της ΕΡΤ2, τη χρονιά που έρχεται.

Ακόμη, διαβάστε για τα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ3, τα οποία με γρήγορο ρυθμό, απευθείας συνδέσεις από τη Θεσσαλονίκη και την περιφέρεια και με ειδήσεις από την κεντρική πολιτική σκηνή στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, παρέχουν αντικειμενική, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό τριήμερο, το Σάββατο 22, την Κυριακή 23 και τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, θα απολαύσουν οι φίλαθλοι τηλεθεατές, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, σε απευθείας μετάδοση, τους αγώνες της Super League από την ΕΡΤ1, την EΡΤ HD και διαδικτυακά από το ert.gr

Επίσης, στη «Ραδιοτηλεόραση» θα βρείτε όλο το πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ και τις καλύτερες ταινίες της εβδομάδας.

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, και στη Θεσσαλονίκη: στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σιδηροδρομικός Σταθμός-Μοναστηρίου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολη-Λαγκαδά, ΚΕΠ Αγγελάκη 4 (δίπλα στην ΕΡΤ).
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

 

Μοιράσου το άρθρο: