«Το πολιτικό τέρας» του Nino Galeti, ανεβαίνει στη σκηνή του Θέατρου Παραμυθίας από τις 14 Φεβρουαρίου έως τις 19 Απριλίου, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στις 21:00 και κάθε Κυριακή, στις 19:00.

Πρόκειται για μια παράσταση βασισμένη στο ανατρεπτικό έργο του Nino Galeti, που ξεκινά ως πολιτικό παραμύθι, αλλά εξελίσσεται σε ένα ιδιαίτερο πολιτικό θρίλερ, που δημιουργεί βάσιμες υποψίες, ότι αφορά τελικά στην πραγματικότητα ή έστω ότι περιέχει ψήγματα τρομακτικής αλήθειας.

Μια πολιτική μυθοπλασία, για την δεκαετία της κρίσης, 2005-2015 και τα πολιτικά δρώμενα, όπως τα είδε ένας υπερβατικός, γεμάτος περίεργες απορίες, άγνωστος συγγραφέας.

«Το Πολιτικό Τέρας», με ένα πλατύ, ανθρώπινο χαμόγελο και με… μεγάλα οράματα, εμφανίζεται από το πουθενά για να σώσει την χώρα, να αλλάξει την Ευρώπη, τον κόσμο ολόκληρο κι ενδεχομένως -αν του το επιτρέπουμε- κι ολόκληρο το πλανητικό σύστημα.

 

Παίζουν οι ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ, Λευτέρης Τσάτσης, Χρυσοβαλάντης Κωστόπουλος, Σπύρος Ανδρέας Παπαδάτος, Δαυίδ Ιωαννίδης, Σωκράτης Υδραίος

Συγγραφέας: Nino Galeti

Σκηνοθεσία: Ηλίας Αλεξάνδρου

Σκηνικά-Κοστούμια: Κων/νος Κωτσαδάμ. Πέτρος Παπαδόπουλος

Φωτισμός-Μουσική: Ηλίας Αλεξάνδρου

Βοηθοί σκηνοθέτη: Δαυίδ Ιωαννίδης- Σωκράτης Υδραίος

Φωτογραφίες: Αριάνογλου

Grafic Artist Λευτέρης Βλαχάκης

 

Παραστάσεις από 14 Φεβρουαρίου έως τις 19 Απριλίου

Πέμπτη-Παρασκευή 21:00, Κυριακή 19:00

Διάρκεια παράστασης 110 λεπτά με διάλειμμα.

 

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση 12 ευρώ

Ταμείο 15 ευρώ

Φοιτητικό-ΑΜΕΑ-Άνω των 65 και άνεργοι 10 ευρώ

 

Θέατρο Παραμυθίας στον Κεραμεικό

Παραμυθίας 27

Τηλ.: 2103457904

Μοιράσου το άρθρο: