Τα δύο πρώτα επεισόδια της κωμικής, οικογενειακής σειράς, καναδικής παραγωγής 2009, Ιντι (How to be indie) μεταδίδει η ΕΡΤ2 την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016, στις 15:00.

How to be IntiΒρισκόμαστε στη μέση της σχολικής χρονιάς. Για την Ίντι, μια 13χρονη έφηβη που φτάνει στην πόλη μαζί με τους μετανάστες γονείς της, αρχίζει η περίοδος προσαρμογής. Από τη μία οι συμμαθητές, καθώς απολαμβάνουν την ελευθερία τους και από την άλλη το αυστηρό, συχνά καταπιεστικό, οικογενειακό της περιβάλλον. Η φίλη μας όμως, είναι ανεξάρτητο πνεύμα και καταφέρνει να βρίσκει τη χρυσή τομή ανάμεσα σε αντιφατικά πράγματα. Τη συντροφεύουν οι φίλοι της, Μάρλον Παρς και Αμπιγκέιλ Φλόρες, αλλά και τα αδέρφια της Τσάντρα και Έι-Τζέι. Πολλές φορές, προσπαθώντας να βοηθήσουν, προκαλούν ακόμα μεγαλύτερα μπερδέματα. Παρ’ όλα αυτά, η Ίντι ξέρει να χαμογελά και δεν θα άλλαζε με τίποτα τη ζωή της!

Επεισόδιο 1: «Πώς να αναβαθμίσεις την φήμη σου»

Η Ίντι έχει περάσει το καλοκαίρι στο υπόγειο του σπιτιού της, διαβάζοντας, ύστερα από απαίτηση των γονιών της για να μάθει κινέζικα. Ξεκινώντας την πρώτη γυμνασίου όμως δείχνει αποφασισμένη να γίνει δημοφιλής. Ντύνεται μοντέρνα. Φορά μπλουζάκια με τη στάμπα μιας κατασκήνωσης, αφήνει να εννοηθεί ότι πέρασε εκεί τις διακοπές και φθάνει στο σημείο να εξιστορεί στην τάξη τις καλοκαιρινές της περιπέτειες. Για κακή της τύχη η ομάδα εξορμήσεων εντυπωσιάζεται και της ζητά να αναλάβει τη διοργάνωση της επόμενης εκδρομής. Η κατάσταση γίνεται περίπλοκη και το μόνο πράγμα που μπορεί να διασώσει την καλή της φήμη είναι….. τα κινέζικα που μαθαίνει!

Επεισόδιο 2: «Πώς να φτιάξεις το σαμόζα σου και να το φας κιόλας»

Είναι η «Παγκόσμια ημέρα φαγητού» στο σχολείο και ο Ραμ Ραματσάντραν διαδίδει ότι στον πάγκο του υπάρχει το καλύτερο φαγητό από την Νότια Ασία. Η Ίντι διαφωνεί και είναι έτοιμη να διαγωνιστεί μαζί του, αψηφώντας το γεγονός ότι αν χάσει, θα πρέπει να βγει ραντεβού με τον αντίπαλό της. Αποδεικνύεται ότι η «Παγκόσμια ημέρα φαγητού» δεν είναι εύκολη υπόθεση για κανέναν. Η Άμπι αναγκάζεται να επιστρατεύσει τα γαστρονομικά απορρίμματα του εστιατορίου των γονιών της και ο Μάρλον αποφασίζει να παρουσιάσει ένα σούπερ ποτό αμφιβόλου ποιότητας.

Παίζουν: Μελίντα Σανκάρ, Μαρλίν Ίαν, Ντίλαν Έβερετ, Σερίνα Πάρμαρ, Ελόρα Πάτνεϊκ, Βάρουν Σαράνγκα, Βίτζεϊ Μέιθα, Έρολ Σιταχανόλ, Νίκι Σα, Ντέμπορα Γκρόβερ

Δημιουργοί: Σούζαν Μπολτς, Τζον Μέι, Βέρα Σανταμαρία

Μουσική: Κάρλος Λόπες

How to be Inti

Μοιράσου το άρθρο: