Εντυπωσιακές επιδείξεις από Έλληνες και ξένους πιλότους περιμένουν το κοινό, που θα βρεθεί σήμερα και αύριο στην Τανάγρα, για το Athens Flying Week. Στις επιδείξεις συμμετέχει και η ελληνική Πολεμική Αεροπορία.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει, εκτός από τις εντυπωσιακές αεροπορικές επιδείξεις με ακροβατικές πτήσεις από έμπειρους πιλότους και τις στατικές εκθέσεις των πολεμικών αεροσκαφών, μεταξύ των οποίων και το F-18, το νέο απόκτημα της πολεμικής μας αεροπορίας, αλλά και το αμερικανικό VM 22.

Πριν την επίδειξη, την Παρασκευή, οι φανατικοί των αεροπορικών επιδείξεων, από όλο τον κόσμο, πέταξαν πάνω από την Αθήνα, τραβώντας εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο από το ειδικά διαμορφωμένο, sky van.

Στις επιδείξεις συμμετέχει η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, διάσημοι πιλότοι ακροβατικών επιδείξεων, όπως ο Ολλανδός Φρανκ Βαν Χοιτεν, ο Σουηδός Γιόχαν Γκουσταφσον, η Aegean Airlines, πιλότοι πολεμικών αεροσκαφών από την Ελλάδα, την Ελβετία, την Πολωνία, την Ισπανία, το Βέλγιο και την Ιταλία.

Πηγή: ΕΡΤ1

Ρεπορτάζ: Προκόπης Αγγελόπουλος

Μοιράσου το άρθρο: