Οι καταξιωμένοι ζωγράφοι Γιώργος Σταθόπουλος και Απόστολος Χαντζαράς ζωγραφίζουν, με θέμα τον έρωτα, αποκλειστικά για τη Ραδιοτηλεόραση. Μετατρέπουν σε έργο τέχνης το εξώφυλλο και προσφέρουν τρία πρωτότυπα έργα τους στους αναγνώστες, στο συλλεκτικό τεύχος που θα κυκλοφορήσει αύριο, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου. Το συλλεκτικό τεύχος διατίθεται δωρεάν σε σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού, σε κεντρικά καταστήματα των ΕΛΤΑ και επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

«Ο έρωτας δεν είναι μόνο η τέχνη είναι παντού, είναι πηγή ζωής, είναι τα πάντα, ο έρωτας κινεί τα πάντα τα πιο σημαντικά πράγματα που γίνονται στην ζωή μας γίνονται με αφορμή τον έρωτα, τα μεγαλύτερα έργα που γίνανε στην ανθρωπότητα γίνανε για αυτό», τονίζει ο ζωγράφος Γιώργος Σταθόπουλος.

«Η ιστορική ραδιοτηλεόραση είναι συνυφασμένη με τον πολιτισμό, καθώς και η τέχνη με τον έρωτα, συνεργαστήκαμε λοιπόν και καλεστήκαμε να ζωγραφίσουμε με τον Γιώργο τον Σταθόπουλο για την Ραδιοτηλεόραση, αντλώντας συναίσθημα από τον έρωτα… έμπνευση, καθώς ο έρωτας παραμένει μαγικός, πάντοτε τον αποζητούμε», επισημαίνει ο ζωγράφος Απόστολος Χαντζαράς.

Όπως ανέφερε η Δώρα Χειράκη, υπεύθυνη έκδοσης Ραδιοτηλεόρασης «είναι τιμή μας που δύο καταξιωμένοι ζωγράφοι ο Γιώργος Σταθόπουλος και ο Απόστολος Χαντζαράς φιλοτέχνησαν αποκλειστικά για την Ραδιοτηλεόραση πρωτότυπα έργα και τα προσφέρουν στους αναγνώστες μας. Έδωσαν μορφή στο μαγικό συναίσθημα που από καταβολής κόσμου αποτελεί σημείο αναφοράς για τους απανταχού της γης δημιουργούς».

Επίσης, στη Ραδιοτηλεόραση που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα, ανέφερε η Ασπασία Κακολύρη, δημοσιογράφος, οι αναγνώστες θα ενημερωθούν για τα ειδικά αφιερώματα και τις εκπομπές που έχουν ετοιμάσει τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ραδιοφώνου, για τις συναυλίες που σχεδιάζουν τα Μουσικά Σύνολα, με συμβολικό αντίτιμο ή δωρεάν, καθώς επίσης για τις καλύτερες ταινίες της εβδομάδας, τα βραβευμένα ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ και πολλά άλλα θέματα.

Το συλλεκτικό τεύχος θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου και διατίθεται δωρεάν σε σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού, σε κεντρικά καταστήματα των ΕΛΤΑ και επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το συλλεκτικό τεύχος θα αναρτηθεί- όπως κάθε Παρασκευή- και σε ψηφιακή μορφή, στον ιστότοπο της ΕΡΤ (www.ert.gr)

Πηγή: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Σόνια Φίλη

Μοιράσου το άρθρο: