Εναν βοηθό για την κουζίνα του Μπάκιγχαμ επιθυμεί να προσλάβει η βασίλισσα Ελισάβετ σύμφωνα με αγγελία που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Royal Houselold.

Ο υποψήφιος θα βοηθά τους σεφ του παλατιού στην προετοιμασία των καθημερινών γευμάτων για την βασιλική οικογένεια, θα φροντίζει για την καθαριότητα της κουζίνας και για το πλύσιμο των σκευών.

Η προϋπηρεσία δεν είναι απαραίτητη, καθώς όπως αναφέρει η αγγελία θα εκπαιδευθεί από το προσωπικό του παλατιού. Απαραίτητα προσόντα που πρέπει να διαθέτει ο υποψήφιος είναι το ομαδικό πνεύμα και να είναι άτομο που παίρνει πρωτοβουλίες.

Οι απολαβές του τυχερού θα ανέρχονται σε 17.000 στερλίνες ετησίως (19.950 ευρώ). Η αγγελία τονίζει ότι δεν χρειάζεται προϋπηρεσία για τη θέση αφού όποιος επιλεγεί θα εκπαιδευθεί από το προσωπικό του παλατιού.

Στις παροχές περιλαμβάνονται 33 μέρες διακοπές ετησίως, δωρεάν φαγητό κατά τις ημέρες εργασίας, διαμονή σε δωμάτιο στο παλάτι και δύο ρεπό την εβδομάδα.

Στις υποχρεώσεις του είναι να ακολουθεί τη βασίλισσα όταν εκείνη επισκέπτεται άλλες βασιλικές κατοικίες. «Είτε θα έχεις βάση το παλάτι του Μπάκιγχαμ, είτε όταν απαιτείται να ταξιδεύεις σε άλλη βασιλική κατοικία, θα αγκαλιάσεις την πρόκληση και όλα τα άλλα που έρχονται στον δρόμο σου», αναγράφεται χαρακτηριστικά στην αγγελία.
Αιτήσεις για τη θέση εργασίας θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 20 Ιουλίου.

Μοιράσου το άρθρο: