Δράση συλλογής τροφίμων για μονογονεϊκές οικογένειες

Βοήθησε και εσύ.. Μπορείς!!!

Η ΕΡΤ  και η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «Foodex»,  στο πλαίσιο της έκθεσης,  διοργανώνουν δράση συλλογής τροφίμων με σκοπό την προσφορά τους στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής, το οποίο θα τα διαθέσει σε μονογονεϊκές οικογένειες.

Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε τους επισκέπτες, τους εκθέτες αλλά και τις εταιρείες του κλάδου Τροφίμων & Ποτών να συνεισφέρουν σε αυτήν τη δράση κοινωνικού χαρακτήρα προσφέροντας οποιαδήποτε ποσότητα τροφίμων, τα οποία θα συλλέξουμε στους χώρους της έκθεσης και θα παραδοθούν στους αρμόδιους για τη διανομή τους.

Η προσφορά των προϊόντων πρέπει να γίνει κατά την διάρκεια της έκθεσης (19 έως 21 και από 23 έως 25 Απριλίου 2018) στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Η διοργάνωση:

Για έξι ημέρες από 19 έως 21 και από 23 έως 25 Απριλίου 2018  θα πραγματοποιηθεί η 20η επετειακή έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Οι συμμετέχουσες εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε περισσότερους από 15.000 επισκέπτες που θα μπορούν να γευτούν και να αγοράσουν τα προϊόντα που θα εκθέτουν.

Η έκθεση είναι η παλαιότερη και η πιο αποτελεσματική που πραγματοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο και παρουσιάζει Τρόφιμα και Ποτά από ΟΛΗ την Ελλάδα στους πολυάριθμους επιβάτες του Μετρό.

Η Foodex Retail είναι η συνέχεια της γνωστής Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών που οργανώνεται με μεγάλη επιτυχία για περισσότερα από οκτώ χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο (Σταθμός Μετρό Σύνταγμα) και δίνει την ευκαιρία τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους επαγγελματίες του κλάδου να γνωρίσουν Παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και να γευτούν και να αγοράσουν τα απίστευτα προϊόντα τους.

Χορηγός Επικοινωνίας ΕΡΤ Α.Ε.

Μοιράσου το άρθρο: