«Θέλετε:
– Να συναντήσετε τους καλύτερους Γάλλους και Έλληνες καινοτόμους ;
– Να μάθετε πώς δεκαδες νεοφυείς επιχειρήσεις μπορούν να υιοθετηθούν από μεγαλύτερες εταιρείες ;
– Να ακούσετε δεκαδες καινοτόμες ιδέες ;
– Να φανταστείτε την αυριανή Ελλάδα ;
Τότε, υπάρχει ένα και μοναδικό ραντεβού, στις 10 & 11 Νοεμβρίου 2017 στην Τεχνόπολη, Δήμου Αθηναίων, για το φόρουμ MAZINNOV. Σας περιμένω.» – Christophe Chantepy, Πρεσβευτής της Γαλλίας στην Ελλάδα.

Στις 24 και 25 Νοεμβρίου 2016 έλαβε χώρα στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας το 1ο Ελληνογαλικό Φόρουμ Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας. Το Φόρουμ, το οποίο
διοργανώθηκε από την πρεσβεία της Γαλλίας και το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο πληρεί την δέσμευση που ανέλαβαν ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας στο πλαίσιο της Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης που υπεγράφη μεταξύ των δύο χωρών μας.

Το Φόρουμ έδωσε τη δυνατότητα συνάντησης σε περισσότερους από 120 ελληνικούς και γαλλικούς φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα σε δύο πολλά υποσχόμενους τομείς: την
ενέργεια και το περιβάλλον από τη μία και την καινοτομία σε όλες τις μορφές της από την άλλη.

Οι συναντήσεις αυτές βοήθησαν στο να τεθούν οι βάσεις για τη δημιουργία μόνιμων και δυναμικών δεσμών με τη διοργάνωση περισσότερων από 75 επιχειρηματικών συναντήσεων και την υπογραφή από 120 συμμετέχοντες μιας Χάρτας για ένα ελληνογαλλικό δίκτυο καινοτομίας.

2ο Ελληνογαλλικό Φόρουμ Kαινοτομίας «MAZINNOV»

10 & 11 Νοεμβρίου 2017

Τεχνόπολη, Δήμου Αθηναίων

Περισσότερες Πληροφορίες ΕΔΩ.

Χορηγός Επικοινωνίας ΕΡΤ Α.Ε.

Μοιράσου το άρθρο: