Η Κ.Ε.Δ.Ω. (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού) και η Ε.Σ.Α.Δ.Ω. (Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Ωρωπού) θα ήθελαν να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους δρομείς, εθελοντές, χορηγούς, υποστηρικτές, χορηγούς επικοινωνίας, τοπικούς συλλόγους, φορείς και σχολεία και όλη τη τοπική κοινωνία για την συγκινητική τους ανταπόκριση.

Μαζί καταφέραμε να κάνουμε τον «2ο Ημιμαραθώνιο Ωρωπού – Oropos Seaside Race 2017» μια μοναδική αθλητική γιορτή με πανελλήνια απήχηση.

Το σύνθημα και η υπόσχεση «Ισότιμη Συμμετοχή ΑμεΑ, στην Κοινωνία και τον Αθλητισμό» αρχίζει να τρέχει από την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017, μαζί με τους αθλητές ΑμεΑ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά, με την υποστήριξη της Εθνικής Συνομοσπονδίας ΑμεΑ και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ, οι οποίοι θα παρεβρεθούν και στην εκδήλωση.

Η αιγίδα και η συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «BE ACTIVE» ERASMUS+ και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ), η υποστήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Σώμα Σαμαρειτών- Διασωστών & Ναυαγοσωστών και της Ε.Μ.Υ, ενδυναμώνουν το θεσμό του Ημιμαραθωνίου Ωρωπού και δημιουργούν τις πιο ευνοϊκές συνθήκες, να βάλει ο Δήμος Ωρωπού τον πήχη πιο ψηλά και να στοχεύσει στην πρόσκληση και πρόκληση Πανελλήνιων και διεθνών αθλητικών διοργανώσεων για το προσεχές μέλλον. Ο Ωρωπός, ένας τόπος ιστορικός με μοναδικές ομορφιές και ιδιαίτερα φιλόξενος, εξελίσσεται σε ιδανικό τόπο για την προσέλκυση επιχειρηματικών δράσεων που άπτονται του Αθλητικού Τουρισμού και σ’αυτό συνέβαλε τα μέγιστα η διοργάνωση του 2ου Ημιμαραθωνίου Ωρωπού.

Αρωγός ο Δήμος Ωρωπού, με την προσωπική επίβλεψη υλοποίησης του Δήμαρχου, κ. Θωμά Ρούσση και την προσωπική και έμπρακτη υποστήριξη των προέδρων της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Στέφανου Δάβρη και Ε.Τ.Α.Δ.Ω. κας. Αναστασίας Μαραβέλια.

«2ος Ημιμαραθώνιος Ωρωπού – Oropos Seaside Race 2017»

Σκάλα Ωρωπού

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Χορηγός Επικοινωνίας ΕΡΤ Α.Ε.

Μοιράσου το άρθρο: