Σήμερα ανοίγει τις πύλες της η Έκθεση Ελλάδος Γεύση!

Σήμερα, Πέμπτη 10 Μαΐου ανοίγει τις πύλες της η Έκθεση Ελλάδος Γεύση και είμαστε πανέτοιμοι να σας υποδεχτούμε από τις 17.00 ως τις 22.00 και να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας στην Ελλάδα με αφετηρία το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Η τελετή εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 10 Μαϊου στις 19.00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κου. Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος θα σημάνει την επίσημη έναρξη της Έκθεσης

Στην τελετή εγκαινίων θα παρευρεθούν επίσης εκπρόσωποι του πολιτικού ιστού της χώρας.

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται  από τις 10 ως τις 13 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και υπόσχεται ένα αξέχαστο ταξίδι στην Ελλάδα μέσα από την προβολή της γαστρονομίας, του τουρισμού & του πολιτισμού της!

Live Εκδηλώσεις Μαγειρικής, Κεράσματα, Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, Τουριστικές προτάσεις για τις επόμενες αποδράσεις σας, παιδικές δραστηριότητες & εκθέματα από λαογραφικά μουσεία είναι λίγα μόνο από τα events – δράσεις που θα εντοπίσετε στην Παραδοσιακή Γειτονιά «Ελλάδος Γεύση» και θα γεμίσουν το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου με αρώματα,   γεύσεις & εικόνα από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Επισκεφθείτε το http://www.elladosgefsi.gr/programma/  για το πρόγραμμα της Έκθεσης.

Ώρες λειτουργίας:

Πέμπτη 17.00-22.00, ΠΣΚ 10.30-22.00

Είσοδος: 3,00€

Facebook: https://www.facebook.com/elladosgefsi/

Instagram: https://www.instagram.com/elladosgefsi/

Χορηγός Επικοινωνίας ΕΡΤ Α.Ε.

Μοιράσου το άρθρο: