Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, στις 15:30 στον κινηματογράφο «Δανάος», θα προβληθεί  η ταινία «Becoming Zlatan», το οποίο είναι ένα σπάνιο πορτραίτο του Σουηδού ποδοσφαιριστή Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο ίδιος μιλάει ανοιχτά για την ζωή του και τις μεγάλες προκλήσεις της καρίερας του. O Παναθηναϊκός συμμετέχει στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό «ZlatanStyle – Show off your best goal»,σε συνεργασία με τo Moving  Docs και το Cinedoc.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την αθέατη πλευρά του ποδοσφαίρου μέσα από μια συζήτηση που θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος, και στην οποία θα συμμετάσχουν ο Χουάν Ραμόν Ρότσα καθώς και άλλοι παλιοί παίκτες της ομάδας του Παναθηναϊκού.

110806 Fotboll, Italiensk Supercup, Milan - Inter: Zlatan Ibrahimovic, Milan (Jubel, Pokal) © BildbyrŒn - cop 75 SWEDEN ONLY

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά, αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 6 έως 18 ετών, που ζουν στην Ελλάδα και έχουν ταλέντο στο ποδόσφαιρο.Τα παιδιά καλούνται να στείλουν το καλύτερό τους γκολ μέσω βίντεο, το οποίο δε θα πρέπει να ξεπερνά σε διάρκεια το ένα λεπτό. Το βίντεο υποβάλλεται μέσω ηλεκτρονικής αίτησης (απαραίτητη συγκατάθεση γονέων), που πρέπει να απεικονίζει γκολ του διαγωνιζόμενου ή της διαγωνιζόμενης σε γήπεδο ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια προπόνησης ή αγώνα.

Τα γκολ θα κριθούν από τον Δημήτρη Σαραβάκο, συντονιστή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, και τον διευθυντή του κινηματογράφου Δανάος, Ηλία Γεωργιόπουλο. Οι τρεις πρώτοι νικητές κερδίζουν την ευκαιρία να γνωρίσουν παίκτες της ομάδας του Παναθηναϊκού και της Ακαδημίας, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ενώ οι επόμενοι οκτώ κερδίζουν μπάλες και μπλούζες της ομώνυμης ομάδας.

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 τα μεσάνυχτα.Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016.

Για το «trailer» και την υπόθεση της ταινίας πατήστε εδώ.

131127, Fotboll, Champions League, PSG - Olympiakos: Joie Zlatan IBRAHIMOVIC - 27.11.2013 - Paris Saint Germain / Olympiakos - Champions League Photo : Fred Porcu / Icon Sport © BildbyrŒn - COP 75 - SWEDEN ONLY

    Πληροφορίες:

  • Τηλέφωνο: 210 7211073
  • Συμμετοχή: Δηλώστε συμμετοχή εδώ.
  • Τιμή εισιτηρίου:, 4   φοιτητικό – κάρτα ανεργίας

Η ταινία προβάλλεται:

  • Αθήνα:Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, 19.30 στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών
  • Σάββατο 12 Νοεμβρίου, 15.30 στον κινηματογράφο Δαναός
  • Κυριακή 13 Νοεμβρίου, 15.30 στον κινηματογράφο Δαναός
  • Τιμή εισιτηρίου: 6 €,  δωρεάν με κάρτα ανεργίας
  • Θεσσαλονίκη: Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, 21.00 στην Αίθουσα Σταύρος Τορνές, Αποθήκη 1,Λιμάνι Θεσσαλονίκης
  • Βόλος: Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, 20.00 στο Δημοτικό Κινηματογράφο Βόλου «Αχίλλειον»
  • Η ταινία θα προβληθεί με ελληνικούς υποτίτλους.

Χορηγός Επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ Α.Ε.

Μοιράσου το άρθρο: