Μάριος Φραγκούλης & Big Band–P.S. I Love You.Ο Μάριος Φραγκούλης παίζει με τον έρωτα και τον χρόνο σε δύο συναυλίες γεμάτες ρυθμό και μελωδία! Την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στις 20:30 στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης -ΜΜΑ.

Δύο βραδιές με σουίνγκ ενθουσιασμό, πάθος, μαγεία ή αλλιώς με όλα τα κλασικά συμπτώματα του έρωτα υπό τους ήχους της σαγηνευτικής φωνής του διεθνούς τενόρου, συνοδευόμενου από 25 μουσικούς επί σκηνής υπό τη μουσική διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού. 

Με τον χαρακτηριστικό ήχο της Big Band, ο Μάριος και η ορχήστρα του θα μας συνεπάρουν μέσα από μια πανδαισία διαχρονικών τραγουδιών κορυφαίων ερμηνευτών, από τον Φρανκ Σινάτρα και την Έλλα Φιτζέραλντ μέχρι τον Σάμμυ Ντέιβις Τζούνιορ και τον Ντην Μάρτιν. «Strangers In The Night», «Unforgettable», «Mona Lisa», «When I Fall In Love», «Autumn Leaves», «Dream Α Little Dream Of Me», «That’s Amore» είναι μόνο λίγα από τα τραγούδια που θα ξεδιπλώσει δεξιοτεχνικά ο Μάριος, σε μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα από αυτή που τον έχουμε συνηθίσει έως τώρα!
Δύο μουσικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Τιμές εισιτηρίων

12 ευρώ (φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ, 65+, πολύτεκνοι)

25 ευρώ  ● 30 ευρώ  ● 35 ευρώ  ● 40 ευρώ ● 50 ευρώ ● 60 ευρώ 

 Eισιτήρια

210 72 82 333, megaron.gr

και σε όλα τα καταστήματα Public

 Πληροφορίες

210 72 82 333

http://www.megaron.gr

https://www.facebook.com/megaron.gr

https://www.instagram.com/megaron_athens/

https://www.youtube.com/user/AthensConcertHall

https://twitter.com/MegaronAthens

https://plus.google.com/+MegaronGr

https://www.pinterest.com/megaronathens/

Μοιράσου το άρθρο: