Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης υποδέχονται το 2018 με τη φρεσκάδα της ελληνικής οπερέτας και με πολλές εκπλήξεις επί σκηνής.

Ο Νίκος Καπέλιος επιμελείται σκηνοθετικά και παρουσιάζει ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα με όλα τα συστατικά μίας καλής οπερέτας, όπως το χιούμορ, τον ερωτισμό, το καυστικό σχόλιο και το γκροτέσκο χαρακτήρα της, αλλά και την κομψότητα και τη γλυκιά νοσταλγία ενός είδους που εμφανίστηκε στην Ελλάδα στις αρχές του περασμένου αιώνα και κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές όλων.

Την Κ.Ο.Θ. διευθύνει η Ζωή Τσόκανου. Συμμετέχουν οι αγαπημένοι Έλληνες λυρικοί τραγουδιστές Μίνα Πολυχρόνου (σοπράνο), Μαρισία Παπαλεξίου (μεσόφωνος) και Δημήτρης Πακσόγλου (τενόρος).

Πρόγραμμα:

Έργα των Σ. Σαμάρα, Θ. Μεταξά, Θ. Σακελλαρίδη, Ν. Χατζηαποστόλου

Επιμέλεια μουσικού υλικού: Γιάννης Τσελίκας – Κέντρο Ελληνικής Μουσικής.

Διεύθυνση ορχήστρας: Ζωή Τσόκανου

Σοπράνο: Μίνα Πολυχρόνου

Μεσόφωνος: Μαρισία Παπαλεξίου

Τενόρος: Δημήτρης Πακσόγλου

Παρουσίαση – Σκηνοθεσία – Χορογραφία: Νίκος Καπέλιος

Συμμετέχουν οι Χορευτές από την Σχολή Καφαντάρη:

Κώστας Καφαντάρης, Αλεξάνδρα Καφαντάρη, Eρνέστο Κούκοs, Εύη Κουρσαράκου, Στρατής Μπαμπαγιαννάκης, Κατερίνα Μπογιατζή, Ματίνα Παπαστόικου, Αλέξανδρος Παπαστόικος, Ματίνα Τσανανά

Πρωτοχρονιά με ελληνική οπερέτα: Μυστικά ραντεβού και κρυφά τετ α τετ

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Ώρα 19:00

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Τιμές εισιτηρίων:

Πλατεία 15€

Εξώστης 10€

Μειωμένο 5€

Προπώληση Εισιτηρίων:

από το εκδοτήριο της Κ.Ο.Θ. Λεωφόρος Νίκης 73, Τ. 2310 236990  (Δευτέρα-Πέμπτη 09:00-17:00, Παρασκευή 09:00-14:00) και από το www.tsso.gr

Χορηγός Επικοινωνίας ΕΡΤ Α.Ε.

Μοιράσου το άρθρο: