Με έπαθλο τη δωρεάν συμμετοχή σε δεκαπενθήμερο πρόγραμμα μετεκπαίδευσης Ηλεκτροσυγκολλητών στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, οι Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου διοργανώνουν τον 1ο Διαγωνισμό Ηλεκτροσυγκόλλησης, για όλους τους απόφοιτους του πρωτοποριακού, και μοναδικού για τα ελληνικά δεδομένα, εκπαιδευτικού προγράμματος εκπαίδευσης Ηλεκτροσυγκολλητών.


Το πρόγραμμα λειτουργεί τα τελευταία τρία χρόνια στις εγκαταστάσεις Των Τεχνικών Σχολών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, σε συνεργασία με τη Γερμανική Ένωση Ηλεκτροσυγκολλήσεων DVS-GSI, και οδηγεί σε πιστοποίηση παγκόσμιας κατοχύρωσης, με βάση το διεθνές πρότυπο ISO 9606.
Ο 1ος Διαγωνισμός Ηλεκτροσυγκόλλησης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Αυγούστου στις 17.00, και θα περιλαμβάνει δύο ενότητες, στις οποίες θα μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι πέντε ομάδες των τριών ατόμων η κάθε μία.
Στην πρώτη ενότητα, διάρκειας δύο ωρών, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να δημιουργήσουν μια συγκεκριμένη μεταλλική κατασκευή, και στη δεύτερη, διάρκειας μιάμισης ώρας, μια μεταλλική κατασκευή δικής τους επιλογής.

Μοιράσου το άρθρο: