Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 42χρονου ο οποίος φέρεται ότι αποπειράθηκε να στραγγαλίσει μια 50χρονη γυναίκα στο χωράφι της την περασμένη Κυριακή, έχουν εξαπολύσει οι αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, πριν από λίγο χρονικό διάστημα είχε προμηθευτεί διάφορα είδη για την καλλιέργεια της περιουσίας της, τα οποία είχε μεταφέρει στο χωράφι της ο 42χρονος άνδρας, ως υπάλληλος του καταστήματος από όπου και τα είχε προμηθευθεί.

Στη συνέχεια όμως, σύμφωνα πάντα με το περιεχόμενο της καταγγελίας, ο ίδιος άρχισε να παρενοχλεί την 50χρονη με τηλεφωνικές κλήσεις και αιφνιδιαστικές παρουσίες στους χώρους όπου εκείνη κινούνταν.

Μη έχοντας άλλη επιλογή, το θύμα της επίθεσης ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης για τη συμπεριφορά του υπαλλήλου του, τον οποίο πιθανώς και επέπληξε έντονα.

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον 42χρονο ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής μετέβη στο χωράφι της καταγγέλλουσας, όπου βρισκόταν η ίδια μαζί με τον ανήλικο γιο της. Ο άνδρας ζήτησε τον λόγο από την 50χρονη και πολύ γρήγορα άρχισε να την βρίζει και να την χτυπά, ενώ την άρπαξε και από τον λαιμό προσπαθώντας να την πνίξει.

Η 50χρονη σώθηκε χάρη στην ψύχραιμη και αποτελεσματική αντίδραση του ανήλικου γιου της, ο οποίος βάζοντας δυνατές φωνές κατάφερε να τρομάξει τον 42χρονο ο οποίος εγκατέλειψε τη γυναίκα στο χωράφι και τράπηκε σε φυγή.

Μοιράσου το άρθρο: