Ο επανασχεδιασμός της μεταφοράς των μαθητών του Γενικού Λυκείου και του ΕΠΑΛ Κισάμου, συζητήθηκε σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή.

Οι σχολικές αυτές μονάδες μετά τη σχετική απόφαση του Δημάρχου Κισάμου για τη διακοπή των μαθημάτων στο κτίριο που στεγάζονταν λόγω ακαταλληλότητας μετά τη μετασεισμική έκθεση αυτοψίας του ΚΤΥΠ, θα λειτουργούν απόγευμα στα κτίρια του 1ου και του 2ου Γυμνασίου Κισάμου αλλά και πρωί, όσον αφορά στα εργαστήρια του ΕΠΑΛ, στο ΕΠΑΛ Ταυρωνίτη.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε ότι, με δεδομένη τη δέσμευση της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ότι θα καλυφθεί το επιπλέον οικονομικό κόστος που θα προκύψει, θα σχεδιαστεί άμεσα το νέο πλάνο μεταφορών των μαθητών με συνεργασία της Δ/νσης Β/βάθμιας Εκπαίδευσης και του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου, ώστε να μπορεί να εφαρμοστεί το συντομότερο δυνατό και με το βέλτιστο τρόπο, για την απρόσκοπτη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Κισάμου, κ. Γιώργος Μυλωνάκης, o Αντιδήμαρχος Κισάμου κ. Θεόφιλος Χριστουλάκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κισάμου κ. Βασίλης Κουνδουράκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νεκτάριος Κουμάκης, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος στον τομέα Υγείας, Παιδείας και Πολιτισμού της Π.Ε. Χανίων, κ. Σοφία Μαλανδράκη-Κρασουδάκη, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Λευτέρης Κοπάσης, κ. Ανδρέας Κουκλινός, κ. Γιάννης Μανούσακας, ο Διευθυντής Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Στέλιος Ζερβάκης, ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Χανίων -Ρεθύμνου, κ. Γιάννης Καψανάκης, ο Δ/ντής του ΕΠΑΛ Κισάμου κ. Ζουριδάκης, υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κ.α.

Μοιράσου το άρθρο: