Ο Δήμος Ρεθύμνης ενημερώνει όλους τους επαγγελματίες και επιχειρήσεις του Δήμου, που με κυβερνητικές αποφάσεις στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή του κινδύνου διασποράς του Covid – 19 διέκοψαν υποχρεωτικά τη δραστηριότητά τους, ότι με απόφασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο, ενέκρινε την απαλλαγή τους από το ενιαίο ανταποδοτικό τέλους καθαριότητας και φωτισμού για όσο διάστημα εκ του νόμου παρέμειναν κλειστές, καθώς και τον συμψηφισμό των ποσών που έχουν καταβληθεί εντός του διαστήματος απαλλαγής με μελλοντικές απαιτήσεις τελών.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει υποχρεωτικά μέσα από την ειδική πλατφόρμα ψηφιακών υπηρεσιών, που λειτουργεί στο Δήμο Ρεθύμνης, να υποβάλουν το σχετικό αίτημα «Απαλλαγής από το τέλος καθαριότητας-φωτισμού λόγω COVID-19», ηλεκτρονικά, με την χρήση του κωδικού τους στο TAXISnet ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.

Η αίτηση μπορεί να γίνει:

1. Είτε από υπολογιστή, στην ιστοσελίδα «www.rethymno.gr» -και e-Υπηρεσίες -> e-Αιτήματα επιλέγουμε το αίτημα με τίτλο «Αίτηση απαλλαγής από το τέλος καθαριότητας-φωτισμού λογω COVID-19»
2. Είτε από συσκευή κινητού τηλεφώνου (smart phone) μέσω της εφαρμογής «Δημότης Ρεθύμνου» -> e-Αιτήματα (συμβατή με λειτουργικό Android και IOS)
Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες θα βρείτε εδώ: https://www.rethymno.gr/e-services/financial-services

Μοιράσου το άρθρο: