Ένα ακόμα τροχαίο περιστατικό καταγράφηκε σήμερα, αυτή τη φορά στα Καπαριανά Μοιρών με θύμα έναν μοτοσικλετιστή.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο «Δια-sos-τε τη Μεσαρά», το ατύχημα συνέβη όταν ζευγάρι τουριστών με ενοικιαζόμενο όχημα επιχείρησε να κάνει αναστροφή στον Εθνικό δρόμο στο ύψος του LIDL.

Νέο σοβαρό τροχαίο στα Καπαριανά με θύμα μοτοσυκλετιστή από το Καστελλι.Σφοδρή σύγκρουση μοτοσυκλέτας ενοικιαζόμενουΣοβαρό τροχαίο ατύχημα έγινε πριν από λίγο στα Καπαριανά με θύμα μεσήλικα(57χρονο) μοτοσυκλετιστή από το Καστέλλι. Το ατύχημα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες συνέβη όταν ζευγάρι τουριστών με ενοικιαζόμενο όχημα επιχείρησε να κάνει αναστροφή στον Εθνικό δρόμο στο ύψος του LIDL. Ο μοτοσυκλετιστής που φαίνεται να ερχόταν κανονικά με κατεύθυνση τις Μοίρες δεν μπόρεσε να αποφύγει το αυτοκίνητό με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αυτό στο ύψος περίπου της πόρτας του οδηγού. Από τη σύγκρουση ο οδηγός της μοτοσυκλέτας που φορούσε κράνος εκσφεντονίστηκε περίπου 15 μέτρα μακριά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί (Δεν γνωρίζουμε πόσο σοβαρά καθώς έφυγε με ασθενοφόρο για το νοσοκομείο). Οι τουρίστες που φαινόταν σοκαρισμένοι , περα από υλικές ζημιές δεν έπαθαν τίποτα αλλο , ενώ η μοτοσυκλέτα έπαθε μεγάλη ζημιά. Αστυνομία που έφτασε επί τόπου διερευνά τις ακριβείς συνθήκες.

Δημοσιεύτηκε από Δια-SOS-τε τη Μεσαρά στις Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019

Ο μοτοσικλετιστής που ερχόταν κανονικά με κατεύθυνση τις Μοίρες δεν μπόρεσε να αποφύγει το αυτοκίνητό με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αυτό στο ύψος περίπου της πόρτας του οδηγού. Από τη σύγκρουση ο 57χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας που φορούσε κράνος εκσφενδονίστηκε περίπου 15 μέτρα μακριά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Μοιράσου το άρθρο: