Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη ζήτησε και πήρε Η 31χρονη γυναίκαι που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 59χρονο πρώην σύζογό της το βράδυ της Κυριακής.

Στην 31χρονη, που οδηγήθηκε στο Δικαστικό μέγαρο υπό ισχυρή αστυνομική παρουσία, αποδόθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία. Η γυναίκα υποστήριξε ότι ήταν θύμα συστηματικής κακοποίησης από τον 59χρονο.


Στα Παιδικά Χωριά SOS τα τρία παιδιά του ζευγαριού

Στο μεταξύ, με επίσημη ανακοίνωση, έγινε γνωστό ότι τα Παιδικά Χωριά SOS ενημερώνουν θα συνεχίσουν να φροντίζουν και να φιλοξενούν τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά της οικογένειας που εδώ και 3,5 χρόνια έχουν αναλάβει. Το πέμπτο παιδάκι βρίσκεται σε ανάδοχη οικογένεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα Παιδικά Χωριά SOS εκφράζουν τη βαθιά λύπη τους για το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα στην Αλικαρνασσό του Ηρακλείου και δηλώνουν ότι τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά του 59χρονου που δολοφονήθηκε από την 31χρονη πρώην σύζυγό του, βρίσκονται εδώ και 3,5 χρόνια υπό την προστασία τους, μεγαλώνοντας σε ένα ασφαλές και γεμάτο αγάπη περιβάλλον, ενώ το πέμπτο βρίσκεται σε ανάδοχη οικογένεια.
Τα Παιδικά Χωριά SOS θα φροντίσουν με κάθε τρόπο να υποστηρίξουν και τα πέντε αδέρφια σε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή και να τους παρέχουν την εξειδικευμένη επιστημονική υποστήριξη αλλά και τη ζεστή ανθρώπινη αγκαλιά που χρειάζονται, προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν από εδώ και εμπρός».

Μοιράσου το άρθρο: