Ψηφιακά θα πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση Ηλεκτρονικών CES (Consumer Electronics Show), που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Λας Βέγκας και αποτελεί πόλο έλξης και για τις αυτοκινητοβιομηχανίες, λόγω της πανδημίας. Η Ένωση Τεχνολογίας Καταναλωτών (CTA), ανακοίνωσε ότι η διοργάνωση CES 2021 που έχει προγραμματιστεί από τις 6-9 Ιανουαρίου 2021, θα είναι μια εμπειρία που θα συνδέει εκθέτες, πελάτες, ηγέτες σκέψης και μέσα από όλο τον κόσμο.
 
Η νέα μορφή θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να ακούσουν από καινοτόμους της τεχνολογίας, να δουν τεχνολογίες αιχμής και τις τελευταίες εκδόσεις προϊόντων και να αλληλεπιδράσουν με παγκόσμιες μάρκες και νεοσύστατες εταιρείες.
 
«Εν μέσω της πανδημίας και των αυξανόμενων παγκόσμιων ανησυχιών για την υγεία σχετικά με την εξάπλωση του COVID-19, δεν είναι δυνατόν να συγκαλέσουμε με ασφάλεια δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους στο Λας Βέγκας στις αρχές Ιανουαρίου 2021 για να συναντηθούμε και να διαπραγματευτούμε αυτοπροσώπως», δήλωσε ο πρόεδρος Γκάρι Σαπίρο, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, CTA. «Η τεχνολογία μας βοηθά όλους να εργαστούμε, να μάθουμε και να συνδεθούμε κατά τη διάρκεια της πανδημίας – και ότι η καινοτομία θα μας βοηθήσει επίσης να επαναπροσδιορίσουμε το CES 2021 και να φέρουμε κοντά την τεχνολογική κοινότητα με ουσιαστικό τρόπο.
Με τη μετάβαση σε μια ψηφιακή πλατφόρμα για το 2021 , μπορούμε να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία που βοηθά τους εκθέτες μας να συνδεθούν με το υπάρχον και το νέο κοινό. Η CES 2021 θα είναι μια νέα συναρπαστική εμπειρία, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν ένα κάθισμα στην πρώτη σειρά για να ανακαλύψουν και να δουν την τελευταία τεχνολογία. Αυτή η εξαιρετικά εξατομικευμένη εμπειρία θα φέρει ένα παγκόσμιο γεγονός στην άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού ή του γραφείου σας», αναφέρει η ανακοίνωση.
 
Για πάνω από 50 χρόνια, η CES υπήρξε το παγκόσμιο στάδιο καινοτομίας. Ο στόχος της CTA για το CES 2021 είναι να παρέχει μια ελκυστική πλατφόρμα για μεγάλες και μικρές εταιρείες για να λανσάρουν προϊόντα, να κατασκευάζουν μάρκες και να δημιουργούν συνεργασίες, δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια. Τα μέλη της τεχνολογικής κοινότητας ευδοκιμούν συγκεντρώνοντας, ανταλλάσσοντας ιδέες και παρουσιάζοντας προϊόντα που θα διαμορφώσουν το μέλλον μας, τονίζεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει: «Σημειώστε τα ημερολόγιά σας για την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου και αναζητήστε πιο συναρπαστικά νέα για το CES 2021. Σχεδιάζουμε να επιστρέψουμε στο Λας Βέγκας για το CES 2022, συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία μιας φυσικής και ψηφιακής εκπομπής».

Μοιράσου το άρθρο: