Νέος Υποδιοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, είναι ο Δημήτρης Αγαπίου. Ο Χανιώτης γενικός γιατρός γεννήθηκε στα Χανιά, έχει εργαστεί στον δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Ο ίδιος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ότι ανέλαβε τη συγκεκριμένη θέση, ενώ ευχαρίστησε τον Υπουργό Υγείας και όσους τον επέλεξαν για αυτή την θέση.


Αναλυτικά όσα έγραψε ο κύριος Αγαπίου:

«Με αίσθημα ευθύνης μετά και την δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και όλους όσους πιστεύουν ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στα καθήκοντα του Υποδιοικητή της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης.
Διαβεβαιώνοντας ότι θα διακατέχομαι από αίσθημα δικαίου στις όποιες αποφάσεις, έχοντας στο επίκεντρο του σκεπτικού μου τον άνθρωπο που προσέρχεται στους χώρους υγείας σε ευάλωτες στιγμές καθώς και τους εργαζόμενους Ιατρικό και μη προσωπικό.
Στόχος η πρόληψη, η εξασφάλιση αξιοπρεπών συνθηκών για όλους και ιδιαίτερη φροντίδα για τις πλέον ευάλωτες ομάδες, όπως άλλωστε έχει οριοθετήσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης».

Μοιράσου το άρθρο: