Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Γιαννακάκη Γιάννη και την επιμελήτρια της έκδοσης του 13ου τόμου της ετήσιας έκδοσης του “ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ 2019”, Σημανδηράκη Ζαχαρένια.

Η παρουσίαση του τόμου “ θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 7 το απόγευμα , στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», από την επιμελήτρια της Έκδοσης, Ζαχαρένια Σημανδηράκη, με παράλληλη προβολή σχετικών διαφανειών.

Μετά την εκδήλωση το κοινό θα έχει την ευκαιρία, όπως πάντα, να προμηθευτεί δωρεάν τον τόμο. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού δήλωσε: “Ο 13ος τόμος της ετήσιας έκδοσης του Δήμου Χανίων “ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ 2019” είναι γεγονός. Σήμερα, στις 7 το απόγευμα στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», σας καλούμε στην παρουσίαση αυτού του τόμου όπου η συντακτική επιτροπή και η επιμελήτρια της έκδοσης Ζαχαρένια Σημανδηράκη, θα παρουσιάσουν τα περιεχόμενα της φετινής έκδοσης. Χαιρόμαστε που συμβάλλουμε έστω και αργά σε μια μικρή αλλά συμβολική ανανέωση ως προς το εξώφυλλο του τεύχους και ελπίζουμε ότι αυτό θα είναι μια νέα αρχή για μια νέα πνοή, έτσι ώστε το ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ να έχει μια μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.”

Από την πλευρά της, η επιμελήτρια της έκδοσης κα. Ζαχαρένια Σημανδηράκης δήλωσε: “Να σημειώσω ότι το “ΕΝ ΧΑΝΙΟΙΣ” που ξεκίνησε το 2007 είναι η επίσημη και ετήσια έκδοση του Δήμου Χανίων. Η αγάπη του κόσμου, η απόδοση και η υποδοχή από το αναγνωστικό κοινό είναι εντυπωσιακή όπως εντυπωσιακά είναι και τα κείμενα που δημοσιεύονται κάθε φορά μέσα στον τόμο.”

Μοιράσου το άρθρο: